Arbúcies entrega una de les urnes de l'1 d'octubre a l'Ajuntament d'Hernani

El reconeixement es va fer en el marc de la 3a trobada d'economia social i solidària

L'Ajuntament d'Arbúcies lliura al seu homònim d'Hernani una urna de l'1-O
L'Ajuntament d'Arbúcies lliura al seu homònim d'Hernani una urna de l'1-O | AJA
Redacció
10 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:31h
L'Ajuntament d'Arbúcies va participar a la 3a trobada d'economia social i solidària que es va celebrar a Manlleu, ajuntament amfitrió en aquesta edició i en la qual també hi van participar els consistoris d'Hernani (País Basc) i Cardedeu, que s'hi va incorporar de nou.
 
En el decurs de la jornada, els ajuntaments van presentar diferents projectes i propostes en el marc de l'economia social i solidària. En el cas d'Arbúcies, el regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, va presentar el projecte de constitució d'una cooperativa pública de serveis a les persones. A més, a la trobada també es van posar en comú altres temes com ara la participació ciutadana, els pressupostos participatius, projectes d'agroecologia, mercats municipals, així com es va posar sobre la taula la implantació de l'economia social i solidària en els serveis públics.
 
Va ser en el marc d'aquesta trobada que l'Ajuntament d'Arbúcies va celebrar un acte de reconeixement i d'agraïment a l'Ajuntament d'Hernani per la seva participació com a observadors en el Referèndum de l'1 d'octubre a Arbúcies. Per això, se'ls va fer entrega d'una de les urnes que es van utilitzar a Arbúcies. En aquest sentit, Salmeron va voler fer un agraïment especial als regidors de l'equip municipal d'Hernani per la seva solidaritat, pel seu compromís i pels moments compartits en una causa comuna: la lluita per les nacions sense estat com són Catalunya i Euskalherria.
 
Arxivat a