Avís de restriccions en els accessos al Parc Natural del Montseny

Aquest cap de setmana restriccions de vehicles al Parc Natural del Montseny
Aquest cap de setmana restriccions de vehicles al Parc Natural del Montseny | Jordi Purtí
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 8:00h
Davant la previsió d'afluència de visitants al Parc Natural del Montseny per aquest cap de setmana, la direcció del parc avisa de possibles restriccions per als vehicles privats als accessos a l'espai natural a causa de la neu que hi ha a la zona.  El Parc recorda que estan tancats els accessos a les zones de la Calma i del Turó de l'Home, des de la Plana del Coll a la Guardiola.

La carretera de Campins a Santa Fe i Viladrau (BV-51014 i GIV-5201) i les zones d'aparcament estan netes, escampant sal per evitar clapes de gel, però es limitarà l'accés un cop aquests aparcaments estiguin plens. També està oberta la carretera de Sant Esteve de Palautordera a Montseny i el Brull (BV-5301), però es tancarà l'accés des del Brull un cop els aparcaments de Collformic i annexos estiguin plens.

Sancions als vehicles mal estacionats

Els vehicles mal estacionats o estacionats fora de de les zones d'aparcament especialment condicionades al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot, ser retirats si dificulten l'accés de persones i altres vehicles correctament estacionats.