valors

Llinars del Vallès posa en marxa el projecte FutbolNet per promoure valors

Està destinat a joves de 12 a 16 anys i inclou tota mena d'esports col·lectius

| 07/02/2018 a les 15:00h
Arxivat a: Esports, valors, Llinars del Vallès, FutbolNet
L'Ajuntament de Llinars  del Vallès proposa FutbolNet pels joves de 12 a 16 anys
L'Ajuntament de Llinars del Vallès proposa FutbolNet pels joves de 12 a 16 anys | AJLL

El departament d'Esports de l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha iniciat un projecte conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Fundació FCBarcelona anomenat FutbolNet, el qual engloba tota mena d'esports col·lectius. La filosofia d'aquest projecte es basa en promoure el treball en valors a través de l'esport en joves de 12 a 16 anys de Llinars del Vallès, per facilitar la seva inclusió a la societat i el seu desenvolupament personal.

Valors com l'esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l'ambició es treballen per tal de fomentar el desenvolupament individual i col·lectiu. Per posar en pràctica l'esport s'utilitza una metodologia basada en tres temps. El primer temps els dos equips acorden les normes amb les que volen jugar, relacionant-les amb els valors i identificant-ne els comportaments vinculants. El segon temps es tracta de jugar i posar en pràctica les normes acordades. I per últim, el tercer temps és una reflexió per part dels dos equips sobre com ha anat el partit.

Llinars del Vallès duu a terme aquest projecte els dilluns i els dimecres de 17 a 19 h al pati de l'Institut Giola. Tot i que el nom faci referència al futbol aquest projecte engloba tot tipus d'esports col·lectius i obre les portes a tots els joves de 12 a 16 anys, amb qualsevol tipus de capacitat física i amb qualsevol nivell, per a que puguin gaudir de la pràctica d'esport col·lectiu i créixer amb responsabilitat, autonomia i llibertat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Els carrers d'Arbúcies tornaran a lluir amb les catifes
Els carrers d'Arbúcies tornaran a lluir amb les catifes | AJA
01/01/1970
Aquest diumenge 27 de maig se celebraran 10 anys dels Racons catifa