pla general

El Consell Comarcal de la Selva assumirà els treballs de redacció del POUM de Breda

El cost de la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal serà de 104.500 euros, incloent assessorament jurídic i un estudi d'inundabilitat

per Redacció, 7 de febrer de 2018 a les 08:27 |
El nou POUM de Breda podria estar enllestit l'any 2021 | AJB
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal de la Selva assumirà la gestió que assumeixi l'assistència tècnica de treballs en la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Breda. Tindrà una duració estimada d'aproximadament quatre anys. La primera previsió determina que l'aprovació definitiva del futur POUM de Breda es podrà produir a finals de 2021.

El cost de la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal serà de 104.500 euros, incloent assessorament jurídic i un estudi d'inundabilitat. El consistori abonarà la xifra en els propers quatre anys exercint un control per tal que s'acompleixin els terminis de temps previstos. El punt es va aprovar amb el vot a favor del grup d'Esquerra Republicana, l'abstenció dels grups del PDECat i Tots per Breda i el vot en contra del grup de la CUP.

 

 

Participació