El CF Palautordera protagonista de la campanya #Orgullosa de la FCF

En un reportatge s'ha entrevista al president de l'entitat, el coordinador del futbol femení i dues jugadores

Campanya Orgullosa
Campanya Orgullosa | FCF
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 6:30h


La Federació Catalana de Futbol dintre de la campanya #Orgullosa promoguda amb la finalitat de promocionar el futbol femení, ha enregistrat un reportatge amb el Club de Futbol Palautordera com a protagonista. En aquest sentit, s'ha entrevistat al president de l'entitat, Enric Alfonseda, que ha explicat que el futbol femení a Palau va començar l'any 2006 "per donar sortida a un grup de noies que volien jugar a futbol".

El president del CF Palautordera destaca la figura de Carlos Segura, actual entrenador del primer equip femení, com l'impulsor de la iniciativa. Alfonseda també remarca que la campanya #Orgullosa és una de les millors que està fent la Federació Catalana de Futbol en aquests moments per promocionar el futbol femení.

Actualment, el Palau té 60 noies federades repartides en cinc equips , un a cada divisió del futbol català, tal com diu en el reportatge Marc Torras, coordinador del futbol femení del CF Palautordera i està convençut que amb aquesta campanya hi haurà més noies que voldran jugar a futbol.

En el reportatge també hi han participat les jugadores Mariona Sanuy i Laura Lafuente. aquesta darrera reivindica que les noies poden jugar a futbol tant bé com els nois.