Vallgorguina recupera els «llacs» de la urbanització Canadà Parc

L'arranjament de la zona ha tingut un cost de 62.815 euros que en bona part ha estat finançat amb dues subvencions de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Vallgorguina ha desbrossat la zona de les basses de Canadà Parc
L'Ajuntament de Vallgorguina ha desbrossat la zona de les basses de Canadà Parc | NBM
Redacció
06 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:43h
L'Ajuntament de Vallgorguina ha començat a tirar endavant un projecte que ja ve d'anys enrere i des de fa pocs dies els veïns de la urbanització Canadà Parc d'aquest municipi poden tornar a gaudir d'aigua als "llacs", després d'haver-hi fet neteja. Aquesta actuació ha tingut un cost de 62.815 euros que s'han finançat amb dues subvencions de la Diputació de Barcelona de 21.754,80 euros i de 18.068,73 euros. L'Ajuntament de Vallgorguina hi ha aportat 22.991,47 euros.

El consistori ja va presentar un projecte de reforma d'aquestes basses fa deu anys i amb aquest objectiu va demanar finançament a l'antiga Caixa Cayalunya que els el va negar i el projecte va quedar en un calaix.

A partir d'ara, la idea de l'Ajuntament de Vallgorguina és que durant aquest any 2018 se senyalitzi la zona i se'n faci el manteniment. Es tracta de tres basses que ha format de manera natural una de les rieres que travessen la urbanització Canadà Parc i els treballs que s'hi han fet han estat desbrossar la zona perquè els veïns en puguin gaudir. Alguns dels veïns que viuen a la zona  han explicat a NacióBaixMontseny que habitualment a la primavera hi ha ànecs en aquestes basses.
Arxivat a