S'allunya una mica més la salvació per al CH Sant Esteve que perd amb el Sanes (23-31)

Els del Baix Montseny segueixen a la cua de la classificació ara a set punts de poder seguir a Primera Estatal

El CH Sant Esteve perd contra el Sant Esteve Sesrovires
El CH Sant Esteve perd contra el Sant Esteve Sesrovires | Jordi Purtí
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:47h
Victòria clara del Sant Esteve Sesrovires dissabte a la tarda en el pavelló Els Quatre Hereus davant el CH palautordera per 23-31. L'equip visitant, segon a la classificació, va ser molt superior des del primer moment que amb facilitat va marcar la diferència en el marcador (0-3) i amb el pas dels minuts l'avantatge es va anar eixamplant fins arribar al 10-18 al final dels primers trenta minuts.

A la segona part, amb el resultat ja decidit, les diferències en el marcador es van anar mantenint fins el 23-31 definitiu. Amb aquest resultat els del Baix Montseny segueixen a la cua de la classificació i ja amb poques esperances de salvació ja que es troben a set punts dels seus veïns el CH Palautordera, el darrer equip que hores d'ara se salva. El Sant Esteve Sesrovires, per la seva banda, va sumar la 16a victòria i segueix segon a un punt del liderat i amb aspiracions de pujar de categoria.

Guilñlem Hernàndez amb cinc gols màxim golejador del CH Sant Esteve, mentre que Sergi Cazalla i Marc Jordan, amb vuit gols cadascun, els més golejadors del Sanes.