El CH Palautordera gairebé certifica la salvació amb la victòria al Bordils B (29-25)

L'equip que entrena Marc Lurbe ja treu cinc punts al penúltim més el gol average particular

El CH Palautordera respira tranquil després de derrotar el CH Bordils B
El CH Palautordera respira tranquil després de derrotar el CH Bordils B | Jordi Purtí
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:18h
Important victòria l'ha que va aconseguir dissabte al vespre el Club Handbol Palautordera davant el Club Handbol Bordils B per 29 a 25, en un partit vital per a la permanència a la Primera Estatal. El Palau es va haver de refer d'una mala sortida ja que va trigar més de vuit minuts en marcar el primer gol, cosa que va propiciar que els gironins agafessim distància en el marcador (0-3). Amb tot, al final dels primers trenta minuts els del Baix Montsaeny ja manaven en el marcador per 16 a 12.

A la segona part, el Bordils B la va començar retallant l'avantatge de l'equip que entrena Marc lurbe i Marc Amargant arribant a posar-se a només un gol per sota 22-21 als dotze minuts i mig de la represa. A partir d'aquí, però, el Palau va reaccionar i tornar a dominar el partit amb certa comoditat i sumant dos punts que li serveixen per marcar la salvació amb cinc punts d'avanatge i el gol average particular sobre el Club Handbol Bordils B, penúltim de la classificació.

Roc Segarra amb 11 gols màxim golejador del Palau i del partit i Ferran palahí amb 5 màxim anotador del CH Bordils B.

Gran victòria contra el nostre inmediat perseguidor. Gran partit!!!