En la setmana de la presó simbòlica a Sant Celoni es recapten 7.490 euros per a la caixa de solidaritat

Aquest dimecres s'ha fet l'acte de cloenda

Acte de cloenda d'un poble empresonat a Sant Celoni
Acte de cloenda d'un poble empresonat a Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
01 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:36h
La presó simbòlica itinerant que ha estat una setmana instal·lada a la plaça de la Vila de Sant celoni ja no hi és. Aquest dimecres al vespre s'ha fet l'acte de cloenda amb la lectura d'un manifest reivindicatiu l'entrada a la presó -i sortida- d'un representant dels partits polítics i entitats socials locals que tenen empresonats o exiliats, el lliurament d'una de les urnes utilitzades per la votació del referèndum de l'1 d'octubre a la persona que va fer la major aportació a la caixa de solidaritat i una peça musical.

Durant tota aquesta setmana una important quantitat de persones han estat tancades a les cel·les de la presó seguint la iniciativa d'Òmnium Cultural, ANC, PDECat, ERC, CUP, amb la col·laboració de Súmate i dels CDR del Baix Montseny per reclamar l'alliberament dels presos polítics. Ho han fet "per solidaritat, per dignitat i com a denúncia".

En aquests set dies s'han fet actes relacionats amb la presó, tan lúdiques, musicals o culturals, també ha estat una oportunitat per reafirmar la imatge de comarca de Baix Montseny. La caixa de solidaritat ha recaptat 7.490,13 euros.
 
Arxivat a