La Coral Veus Mixtes del Montseny de Palau participa en el projecte «Canta Gran!»

Les representacions es fan a l'Auditori de Barcelona

La Coral Veus Mixtes del Montseny participa en el projecte Canta Gran
La Coral Veus Mixtes del Montseny participa en el projecte Canta Gran | AJSMP
Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:50h

La Coral Veus Mixtes del Montseny de Palau participa del projecte Canta Gran! a l'Auditori de Barcelona, l'equipament públic musical més important de Catalunya i seu de l'Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), inaugurat el 1999.

Canta Gran! és un projecte participatiu per a la gent gran. Es tracta d'un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d'un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint "vida als anys i no només anys a la vida".

La Coral Veus Mixtes del Montseny va actuar ahir 30 de gener i va estar acompanyada pel regidor de cultura de l'Ajuntament de Palau, Sergi Zamora, "per mostrar el suport i l'agraïment del Consistori a l'entitat, en aquest esdeveniment cultural i social". El proper dimarts 6 de febrer a dos quarts de set de la tarda farà la segona representació.