«​De l'hort a la biblioteca», nou programa per promoure el coneixement agrícola i gastronòmic de la comarca

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya | Ajuntament de Granollers
Redacció
25 de gener del 2018
El proper dissabte dia 27 de gener en el marc de la Fira de l'Oli Vera que es celebra a Bigues i Riells, es presenta De l'hort a la biblioteca un programa que acaba de néixer al Vallès Oriental i que des de les biblioteques pretén promoure el coneixement del patrimoni agrícola, els productes i la gastronomia de la comarca.  

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i el Parc Agrari del Baix Llobregat amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, fa possible que aquest programa es realitzi ara a 11 biblioteques del Vallès Oriental. Aquest programa ja es fa a la comarca del Baix Llobregat, on va néixer l'any 2013.

La voluntat és que cada territori sàpiga buscar els valors que el caracteritzen, d'aquesta manera i al costat del teixit agroalimentari de cada municipi i dels agents comarcals que treballen des de fa anys en aquesta línia, es pretén col·laborar per divulgar el coneixement d'aquest patrimoni.

El programa inclou una oferta d'activitats com ara tastos, passejades, xerrades i tallers però també s'hi trobarà un punt d'informació amb recursos diversos.

Les biblioteques que s'han sumat al projecte són dels municipis següents: l'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, Cardedeu, Granollers, Lliçà d'Amunt, Martorelles, Mollet del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines i Santa Eulàlia de Ronçana.