​Pere Barrios, nou president de PIMEC Vallès Oriental

L’empresari de Caldes de Montbui pren el relleu de Vicenç Paituví al capdavant de la delegació

El nou president de PIMEC al Vallès Oriental, Pere Barrios
El nou president de PIMEC al Vallès Oriental, Pere Barrios | PIMEC Vallès Oriental
Redacció
24 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:31h
L’empresari Pere Barrios ha estat designat president de PIMEC Vallès Oriental en substitució de Vicenç Paituví, mort a principis de mes. Aquest dimarts la Junta Directiva ha ratificat el seu nomenament. Barrios és el president i fundador de Recam Làser, un grup format per nou empreses metal·lúrgiques amb seu a Caldes de Montbui especialitzada en el tall amb làser per a la realització de productes industrials.

El nou president forma part de la Junta Directiva i de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Oriental i havia estat fins ara vicepresident la delegació de la patronal vallesana. A més, és president de la Fundació Art Contemporani Català i de la Fundació Casino de Caldes.

Barrios ha agraït la tasca feta al llarg d’aquests anys pel seu predecessor, Vicenç Paituví, que va morir recentment, a qui considera l’artífex de “molts dels èxits de l’associacionisme empresarial al Vallès Oriental , i el responsable de la consolidació del lobby més important del territori en la defensa del col·lectiu empresarial”.

El nou president de PIMEC Vallès Oriental afronta aquesta nova etapa “amb la voluntat de seguir sent l’organització de referència a la Comarca que vetlla pels interessos de les petites i mitjanes empreses” i assumeix el repte de seguir establint sinèrgies tant amb els municipis com amb el teixit empresarial del territori per potenciar la competitivitat de la comarca.