Cicle de concerts al Centre Cívic de Breda

Hi actuaran els grups Llacuna de Sarrià de Ter, Bècquer de Girona

El Grup Bécquer de Girona
El Grup Bécquer de Girona | Facebook/becquerband
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:10h

L'associació de músics de Breda BRAM –Breda Acció Musical- organitza un cicle de concerts el proper 27 de gener a partir de les 20 hores al Centre Cívic. Sota el títol Invasió Punk Rock 1.0 actuaran diverses bandes vinculades a aquest estil musical i els seus derivats. Els escollits per al concert de dissabte són els grups Llacuna de Sarrià de Ter i Bècquer de Girona. Prèviament als concerts el DJ local Freakman PD Events amenitzarà l'acte amb cançons clàssiques dels estils Hardcore i Punk Rock.

L'activitat funcionarà amb el mètode de taquilla inversa, fet pel qual serà el propi espectador el que triarà la quantitat que pagarà al final de l'espectacle. La intenció de l'organització és que els assistents s'ho prenguin com una oportunitat per valorar tot el que comporta un muntatge escènic. Una nova fórmula de consum de cultura, adaptant l'oferta a totes les butxaques i creant una via de comunicació directa entre el públic i l'artista.

Aquest cicle de concerts serveix per a donar continuïtat al cicle Ressopons Elèctrics, celebrat el passat 4 de març al mateix escenari. En aquella ocasió van actuar els grups Metalfetamina amb membres de Breda i Sant Celoni i els barcelonins Dullboozer, bandes vinculades al Metal.