Actualització del projecte d'urbanització de les Pungoles a Sant Antoni de Vilamajor

Aquesta actualització ajusta les solucions proposades per tal de poder segregar els serveis entre aquest municipi i el de Sant Pere de Vilamajor

Vista aèria de la urbanització Les Pungoles
Vista aèria de la urbanització Les Pungoles | Diputació de Barcelona
Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:18h
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor l'actualització del projecte original d'urbanització de les Pungoles a l'àmbit del municipi. Aquesta actualització ajusta les solucions proposades per tal de poder segregar els serveis entre aquest municipi i el de Sant Pere de Vilamajor, àmbit del conjunt de la urbanització, per així minimitzar la inversió necessària.
 
El total de l'actuació, que té un cost de 4.536.519 euros, ha previst dues seccions tipus, una pels carrers principals amb voreres i calçada a diferent nivell i dos sentits de circulació, i una pels carrers secundaris amb un únic nivell i sentit.

El projecte preveu la demolició de la pavimentació existent i restitució de 36.777 m²  de calçada amb aglomerat asfàltic i 20.910 m² de voreres amb panot de 20x20 cm hidràulic. També es renoven la xarxa d'aigua potable amb 12.831 m de canonades i la  xarxa d'enllumenat amb 233 punts de llum tipus LED, amb columnes de 5 m d'alçada i de 4 m d'alçada en els secundaris.