Més de 400 comensals gaudeixen de la 33 Mostra de Cuina Casolana de Santa Maria de Palautordera

Entre els participants, cal fer esment d'una parella de cuineres romaneses que van preparar Sarmale

37 cuiners i cuineres van fer deleitar més de 400 comensals de la 33 Mostra de Cuina Casolana
37 cuiners i cuineres van fer deleitar més de 400 comensals de la 33 Mostra de Cuina Casolana | Marc Pou
Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:25h
Ahir diumenge es va a dur a terme a Santa Maria de Palautordera la 33 Mostra de Cuina Casolana en la que hi van participar 37 cuineres i cuiners, dels quals 8 eren restauradors professionals. Com en cada edició, les cuineres i cuiners van deleitar els més de 400 comensals que van poder gaudir d'aquesta festa gastronòmica amb els seus plats estrella.

Entre els participants, cal fer esment d'una parella de cuineres romaneses que van preparar Sarmale, similar als nostres canelons, però enrotllats amb fulla de parra. Al llarg de les 33 edicions, sempre hi ha hagut cuineres i cuiners provinents d'altres indrets que han preparat menjars típics de les seves cultures. Tots els plats van tenir una gran acollida i molts bons comentaris per part del públic assistent.

Un dels fets rellevants d'aquesta edició ha estat el relleu generacional al capdavant de l'organtizació. Un relleu que s'ha produït progressivament al llarg dels darrers dos anys, de manera que les persones que fins ara lideraven la Mostra de Cuina, encapçalats per la Teresa Sabé, ha pogut traspassar de forma ordenada el seu mestratge i els seus aprenentatges a les persones que a partir d'ara organitzaran la Mostra de Cuina.

Una de les novetats que va incorporar la nova organització, va ser el reconeixement al públic assistent, obsequiant-los amb un aplaudiment i la cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol" en el moment de l'entrada i que ser molt ben rebut.
 

L'Envelat de Santa Maria de Palautordera ple per la 33 Mostra de Cuina Casolana Foto: Jofre Pou


Galeria d'imatges de Marc Pou

Galeria d'imatges de Jofre Pou