El CH Palautordera planta cara al líder Sant Quirze però perd a casa (29-33)

21 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:36h
Derrota del CH Palautordera en el pavelló Josep Llavina i Esteve
Derrota del CH Palautordera en el pavelló Josep Llavina i Esteve | NBM
El CH Palautordera Salicru ha sumat una nova derrota en el campionat de Primera Estatal d'Handbol (29-33) en el pavelló Josep Llavina i Esteve davant l'Handbol Sant Quirze, líder en solitari del campionat. Un partit en el que els palauencs ahir al vespre ho van posar tot sobre el parquet per aconseguir un bon resultat però, la major qualitat de l'equip entrenat per Pedro López va ser clau per sumar dos punts més en el primer partit de la segona volta.

El partit va tenir un primer quart molt igualat amb diferències mínimes per l'equip visitant. A partir del minut 16, però, el marge en el marcador va ser per primera vegada de tres gols (9-12), diferència que al final de la primera part era d'un gol més 14-18 a favor de l'Handbol Sant Quirze.

A la represa l'equip de Marc Lurbe li va costar una mica entrar en joc i la diferència en el marcador es va eixamplar. 17-23 als 8 minuts de la segona part i 22-19 a falta de d'onze minuts per acabar el partit. Una mínima reacció en els dos darrers minuts van deixar el resultat 29-33.

Els palauencs malgrat la derrota segueixen sent avantpenúltims però fora dels llocs de descens que ocupen l'Handbol Bordils i el CH Sant Esteve, equips que en aquesta jornada tampoc no han sumat cap punt.