El CH Sant Esteve lluita fins el darrer segon però perd a casa amb el Mataró (25-28)

Primer partit de la segona volta i els del Baix Montseny són conscients que cada vegada els queda menys marge per salvar la categoria

El CH Sant Esteve segueix cuer de la Primera Estatal d'handbol
El CH Sant Esteve segueix cuer de la Primera Estatal d'handbol | Jordi Purtí
20 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:35h
El Club Handbol Sant Esteve ho ha tingut molt a prop aquest vespre per intentar canviar la dinàmica negativa en la que està immers des de fa moltes setmanes però ha acabat cedint una nova derrota a casa, en aquesta ocasió 25 a 28 davant el Joventut Handbol Mataró.

Els de Baix Montseny conscients que cada vegada els queda menys opcions per salvar la categoria han sortit molt concentrats i la primera part, en bona mesura també per l'actuació del porter Albert Volart, ha estat molt igualada i els mataronins en cap moment han pogut agafar grans avantatges en el marcador. Alo finals dels primers trenta minuts el resultat era de 10 a 12 i tot per decidir.

A la segona part l'equip que entrena Jordi Fernández ha sortit millor estant més encertat de cara a la porteria rival i semblava que el partit es podria trencar quan s'han posat en dues ocasions cinc gols per sobre 16 a 21 i 18 a 23 a falta de quinze minuts per acabar. amb tot, l'equip de Pep Guirado ha sabut reaccionar i ha apretat una mica més el marcador per posar-se a només dos gols 24-26 a falta de quatre minuts però li ha faltat temps per culminar la remuntada.

Al final del partit el jugador del CH Sant Esteve Lluc Bosch, un dels reforços repescats per jugar aquesta segona volta, ha lamentat les oportunitats perdudes en situacions molt clares per marcar. El local Jordi Planas amb nou gols màxim golejador del partit.