Santa Maria de Palautordera a punt per la Festa Major de Sant Proget

Comença aquest divendres amb el pregó de l'Escola Municipal de Música a l'Esplai

El Tast de Vins arriba a la seva setena edició
El Tast de Vins arriba a la seva setena edició | Jordi Purtí
Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 8:46h
La trenta-tresena edició de la Mostra de Cuina Casolana que se celebrarà diumenge vinent  21 de gener serà un dels actes més destacats emmarcats en la Festa Major de Sant Proget de Santa Maria de Palautordera d’aquest any. Una mostra, que com els darrers anys es farà a l'Envelat i que tindrà trenta-vuit cuineres, cuiners i restauradors de Palau que elaboraran primers i segons plats, postres i begudes.

Una de les novetats més importants d'aquesta trenta-tresena edició és el relleu generacional que hi ha hagut en grup organitzador i que des d'ara esta comandat per Marc Pou que, malgrat tot, ha assegurat que encara són “uns aprenents de la tasca que el grup de persones que durant molts anys s'han encarregat que la Mostra de Cuina Casolana hagi estat un èxit, tant de participació com de qualitat en els plats cuinats.

Marc Pou manifesta que l'èxit d'aquesta activitat rau en gran mesura en el canvi que uns anys enrere hi va haver en el dia de celebració i passar-lo del dilluns al diumenge.
Després del dinar hi haurà ball amb Moncayo Músic (Rut Camps i Jordi Moncayo).

La Festa Major de Sant Proget començarà aquest divendres 19 de gener i s'allargara fins el 28 d'aquest mateix mes. El pregó d'inici en aquesta ocasió anira a carrec de l'Escola Municipal de Música a les vuit del vespre a la Salad' Actes de I'Esplai.

En la programació d'activitats s'inclou la representació de l'obra de Teatre Mort accidental d'un anarquista a carrec d'1,2,3 i Teatre, una jornada divulgativa per a propietaris de gossos, un taller per experimentar amb els quatre elements, un campionat d'escacs gegants,  espectacles infantils, el VII Tast de Vins, el veredicte del IV Concurs de Microrelats del Grup d’Escriptors del Montseny, concert amb l’Orquestra Principal de la Bisbal, cercavila de gegants o el concert d’hivern de l’Escola Municipal de Música de Palau, entre moltes altres activitats.

A destacar que el programa de mà de la Festa Major està protagonitzat per fotografies dels alumnes de l’Institut Reguissol de Santa Maria de Palautordera.