El CH Palautordera perd amb l'Handbol Sant Esteve Sesrovires (26-35)

Acaba la primera volta amb onze derrotes però amb tres punts per sobre del descens

El CH Palautordera lluita per mantenir la Primera Estatal un any més
El CH Palautordera lluita per mantenir la Primera Estatal un any més | Jordi Purtí
14 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:32h
Amb la derrota d'ahir dissabte a la nit el CH Palautordera ha tancat la primera volta del campionat de la Primera Estatal amb onze derrotes dels quinze partits que s'han jugat del grup català d'aquesta divisió. Els palauencs van caure en el pavelló Josep Llavina i Esteve per 26 a 35 davant de l'Handbol Sant Esteve Sesrovires que està fent una gran temporada i és classificat hores d'ara en segona posició.

El partit va començar amb domini de l'equip local aconseguint un màxim avantatge de tres gols amb el 7 a 4 quan gairebé s'havien jugat vuit minuts de partit. La igualtat es va mantenir quan ja s'havia superat el primer quart d'hora amb empat a 12 en el marcador. A partir d'aquí els del Baix Montseny ja no van aturar els del Baix Llobregat que van marxar al descans amb una diferència favorable de cinc gols 13 a 18.

A la represa la reacció palauenca no va arribar i l'equip que entrena Daniel Ariño va mantenir la diferència en els primers compassos d'aquesta segona part i poc a poc es va anar incrementant aconseguint en dues ocasions el màxim avantatge 24-34 i 25-35 a les acaballes del partit, per tancar-lo definitivament amb el 26-35.

Després d'aquest resultat l'equip que entrena Marc Lurbe i Marc Amargant és avantpenúltim amb set punts i hores d'ara tres punts per sobre del descens que ocupen el CH Bordils amb quatre punts i CH Sant Esteve amb dos i que ahir cap dels dos va sumar. La setmana vinent amb l'inici de la segona volta el Palau repeteix a casa amb un altre "coco" el Sant Martí Adrianenc, tercer de la classificació i amb aspiracions de lluitar pel títol