El CH Sant Esteve cau a casa 25-36 davant l'UE Sarrià

Els santestevencs acaben la primera volta cuers de la Primera Estatal amb només dos punts

13 de gener del 2018
Actualitzat el 14 de gener a les 12:16h
El CH Sant Esteve es conjura per remuntar la situació a la segona volta
El CH Sant Esteve es conjura per remuntar la situació a la segona volta | Jordi Purtí
La Unió Esportiva Sarrià ha imposat aquesta tarda la seva superioritat tècnica en el pavelló Els quatre hereus de Sant Esteve de Palautordera on ha guanyat amb contundència a l'equip del Baix Montseny per 25 a 36, una victòria merescuda però per més diferència de gols del que realment s'ha vist sobre el parquet.

Els gironins han començat amb força el partit i ràpidament s'han col·locat amb un 0 a 4 en el marcador, però a la ratlla dels 13 minuts. Una nova estirada de l'equip que entrena Carlos Morales ha posat el marcador amb un 11 a 16 a tres minuts i mig per al descans. Tot i així els santestevencs han arribat al final dels primers trenta minuts un gol per sota 15-16.

A la segona part hi ha hagut uns minuts de molta igualtat i els de Pep Guirado semblava que podien donar la sorpresa empatant en el minut vuit de la segona part a 20 gols. A partir d'aquí, però, els gironins han començat a dominar el partit tant en defensa com en atac per acabar amb el 26-35.

L'entrenador del CH Sant Esteve al final del partit ha manifestat que queda tota una segona volta per remuntar el vol però que s'ha de millorar molt en defensa. I amb aquesta intenció s'han repescat els germans Pau i Lluc Bosch per intentar donar més consistència a l'equip en el que queda de temporada.

El jugador del Club Handbol Sant Esteve Jordi Planas, recentment cridat amb la Selecció Catalana, ha estat el màxim golejador dels locals amb 13 gols, el visitant Arnau Rovira amb 15 gols ho ha estat del partit.