Un concert que trenca motllos a Arbúcies i Sant Hilari Sacalm

L'Orquestra de Girona i les corals de la Selva interior interpreten el Glòria de Vivaldi aquest cap de setmana

Una Orquestra i tres corals per a un concert coral històric
Una Orquestra i tres corals per a un concert coral històric | AJA
Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:20h
No es habitual que les expressions culturals d'alt nivell visitin les zones rurals de la Selva interior. Però aquest proper cap de setmana, tant Sant Hilari Sacalm com Arbúcies viuran un esdeveniment musical d'aquells que trenquen motllos. Les tres corals més importants de la Selva interior – Veus Alegres, Amethysta i Lutiana- s'han unit per portar a terme el projecte més engrescador dels darrers anys: interpretar el Glòria de Vivaldi.

El cartell el completa l'Orquestra de Girona, que oferirà a més a més una primera part dedicada a Mozart on interpretarà Eine Kleine Nachtmusik KV525, la soprano Núria Vinyals i la mezzosoprano Aranzazu García. Tots ells sota la direcció del mestre Xavier Garriga.

El concert es durà a terme el dissabte 13 a Sant Hilari Sacalm, a les 19.00 hores al teatre Catalunya, i el diumenge 14 a Arbúcies, a les 18.00 hores al teatre de l'Institut Montsoriu. També es farà una altre actuació a Santa Coloma de Farners el proper 1 d'abril, a les 19.00 hores a l'Església parroquial.

L'obra que s'interpretarà és la millor obra sacra de Vivaldi, el Glòria, que es composa de peces corals i per a solistes sempre amb acompanyament orquestral. Sobre l'escenari hi haurà 70 cantants i els 14 músics de l'Orquestra de Girona, a més a més de les dues solistes. Les entrades es podran comprar directament a taquilla al preu de 10 euros.
 
Arxivat a