veïns

Tallen la llum d'un bloc de protecció oficial de Sant Celoni tot i estar al corrent de pagament

Un dels veïns ha denunciat que tot i provar-ho cada dia un munt de vegades ningú de l'empresa administradora els dona cap resposta per solucionar el problema

| 11/01/2018 a les 18:29h
Arxivat a: Societat, veïns, electricitat, Endesa, Sareb, Ferrovial, llum, protecció oficial, Sant Celoni

Comptador sense subminstrament Foto: Jordi Purtí


Boni Márquez és un veí de Sant Celoni que viu en un pis de protecció oficial del carrer  Maria Aurèlia Capmany, a tocar del barri de Les Borrelles. Des de dilluns s'ha trobat amb la desagradable sorpresa que la companyia elèctrica Endesa els ha tallat el corrent elèctric de la zona comunitària per falta de pagament, tot i que aquest veí pot demostrar amb rebuts bancaris que està al corrent de pagament.

El problema rau en què la solució del problema no depèn de la companyia i el veí, sino que entremig de tots dos hi ha una empresa administradora que cobra rebuts mensuals als veïns que inclou diversos conceptes com el lloguer, les escombraries i altres taxes municipals, l'IBI i Comunitat de Propietaris. Tot plegat 371 euros mensuals. Del cobrament d'aquest rebut primer se n'ha encarregat Sareb Altamira i ara ho ha traspassat a Ferrovial.

"Aquesta situació ens perjudica molt perquè aquest comptador comunitari els suposa no disaposar de llum a l'escala, no poder utilitzar l'ascensor i no poder tocar el timbre des de l'exterior", es lamenta Boni Márquez. Però si el problema ja no fos prou important, el més greu de tot plegat és que ningú de l'empresa administradora els atén per solucionar-ho "ens han donat un número de telèfon de Barcelona i des d'aquí ens deriven a Madrid i no m'agafen el telèfon encara que els truco un munt de vegades cada dia".

Boni Márquez viu en aquest pis des de fa deu anys i mai ha tingut cap problema. Ara a l'escala, a banda d'ell i la seva dona, hi ha un altre pis habitat. La resta són buits. "Si realment devem alguna cosa volem saber quina quantitat és i en concepte de què, però volem solucions aviat", conclou aquest veí de Sant Celoni.
 

Justificant de pagament bancari fet el dia 2 de gener Foto: Jordi Purtí 

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Pintades obscenes en els dos pilars d'acer
El Grup Bécquer de Girona | Facebook/becquerband
01/01/1970
Hi actuaran els grups Llacuna de Sarrià de Ter, Bècquer de Girona
Escola de Riells i Viabrea | AJRIV
01/01/1970
Abasta l'escola pública i l'Ajuntament