mascotes

El 2017 a Sant Antoni de Vilamajor es van recollir 37 animals a la via pública

17 mascotes han estat retornades als seus propietaris i 20 han estat donades en adopció després d’esperar el temps reglamentari

per Redacció, 11 de gener de 2018 a les 15:37 |
Els animals que no s'han pogut retornar a les famílies s'han posat en adopció | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'any passat a Sant Antoni de Vilamajor es van recollir 37 animals trobats a la via pública del municipi, 5 dels quals eren gats. Del total de mascotes rescatades, 17 ja han estat retornades a les seves famílies, mentre que els altres 20 animals han estat posats en adopció, després de passar el temps reglamentari d'espera. D'aquests, 2 gossos i 1 gat encara no han trobat una nova llar on viure. La Fundació Daina de la Societat Protectora d'Animals de Mataró és l'entitat que s'encarrega de fer la recollida dels animals abandonats a Sant Antoni de Vilamajor i de gestionar la posterior acollida i adopció per part de noves famílies.

Per contra, durant el 2017, es van fer 55 noves inscripcions al cens d¡animals de companyia del municipi, 9 dels quals eren gats. L'Ajuntament recorda que a més de censar la mascota al registre és obligatori posar-li un xip i una placa. Aquestes mesures són imprescindibles per localitzar i recuperar l'animal en cas de pèrdua o robatori. 

Per últim, el consistori recomana apropar-se als refugis i a les protectores d'animals a tots aquells veïns i veïnes que vulguin tenir una mascota.

 

Participació