Riells i Viabrea rehabilitarà la Torre de Can Pega amb una subvenció de la Diputació de Girona

L'ens provincial ha concedit una subvenció de 17.600 euros al consistori

per Redacció, 10 de gener de 2018 a les 17:02 |
Torre d'en Pega | Pobles de Catalunya / Ajuntament RiV
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Riells i Viabrea ha rebut una subvenció del departament de Cultura de la Diputació de Girona equivalent a 17.600 euros per poder seguir amb el projecte de consolidació de la Torre d'en Pega, un projecte de rehabilitació d'un espai patrimonial històric del municipi al qual el consistori local hi està dedicant una atenció especial i molts esforços de conservació.
 

En un altre ordre de coses, l'Espai Fem Deure i Bretxa del Centre Cultural La Casa Nova de Can Plana ha rebut una subvenció de 4.000 euros del servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació de la Diputació de Girona, per poder fer front amb més garanties a la demanda popular de més activitats per part del Centre Cultural. L'òrgan Dipsalut, de la mateixa Diputació, també ha concedit al municipi un ajut de 1.215 euros per la millora de l'espai cedit a la Fundació Banc dels Aliments al poliesportiu, perquè pugui millorar les condicions d'atenció a les persones a la qual dediquen la seva activitat.

 

Participació