Mor el president de Pimec al Vallès Oriental, el celoní Vicenç Paituví

També era membre de la Junta Directiva de Pimec

Vicenç Paituví, en una imatge d'arxiu
Vicenç Paituví, en una imatge d'arxiu | ND
Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:49h
Aquest dimarts ha mort als 77 anys el president de PIMEC Vallès Oriental i membre de la Junta Directiva de PIMEC, el veí de Sant Celoni Vicenç Paituví. Paituví va ser un dels màxims exponents de l’associacionisme empresarial i un referent en la promoció i representació de diferents federacions i gremis a Catalunya. La seva vinculació constant amb l’associacionisme empresarial es va reconèixer amb la medalla President Francesc Macià el 2016.  

Paituví, nascut a Santa Maria de Palautordera i resident a Sant Celoni, va ser un dels fundadors de l’Associació d’Instal·ladors al Vallès Oriental i un dels promotors del Gremi Federatiu, que finalment es va transformar en la Federació d’Associacions Empresarials del Vallès Oriental (FAEVO).  A més a més, va impulsar la Federació Catalana d’Associacions Empresarials (FERCA) i l’Associació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya (AGIC). Des de 2005, presidia la delegació de la patronal al Vallès Oriental.

La Sala de vetlla del Tanatori de Sant Celoni, estarà oberta aquest dimecres de 10 h a 21 h, i la cerimònia religiosa de comiat es dura a terme a l’Església de Sant Celoni, el proper dijous a les 11h30 del matí.