Indignació dels ajuntaments de Vallgorguina i Campins amb Correus

Des de fa més d'un mes no reben la correspondència postal | Les gestions d'última hora de l'alcalde de Vallgorguina donen fruit i Correus s'avé a seure a una taula per abordar la problemàtica

Oficina de correus de Sant Celoni
Oficina de correus de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 23:29h
Malestar important dels ajuntaments de Vallgorguina i Campins amb Correus per la manca de repartiment de la correspondència des del dia 1 de desaembre de l'any passat a conseqüència de la baixa de la cartera que habitualment fa el servei i la no assignació d'una persona suplent que pugui fer aquesta feina.

Per una banda, a Vallgorguina la situació afecta a un miler de veïns de les urbanitzacions de la Baronia del Montseny i de Canadà Park, les dues més allunyades del nucli central del municipi. Des del consistori s'ha explicat a través d'un comunicat publicat a les xarxes socials que "és vergonyós el que està passant. Hem fet moltes gestions i l'única resposta que hem aconseguit és que anem a Sant Celoni a buscar les cartes i presentar les corresponents queixes a través d'uns números de telèfon des de les vuit del matí fins les nou del vespre".

Hores d'ara ja són diversos els veïns que han fet saber la seva queixa a Correus expressant el seu malestar per la situació que els toca viure i els perjudicis que els suposa no rebre la correspondència.

I les gestions d'aquestes darreres hores sembla que poden haver donat el seu fruit ja que l'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora, ha aconseguit que dimecres de la setmana vinent responsables de Correus s'avinguin a reunir-se amb els representants municipals per abordar aquesta problemàtica que afecta a dues de les urbanitzacions del poble.

L'alcalde de Campins esclata

I per altra banda, l'enfadament és majúscul a Campins ja que es troben en una siutuació idèntica perquè la cartera que fa el servei en aquest altre municipi del Baix Montseny és la mateixa que a Vallgorguina. En aquest sentit, Joan Lacruz, alcalde de Campins, ha dit textualment que "porto un cabreig del quinze" i ha afegit que des del Pont de la Puríssima només s'ha repartit la propaganda electoral i res més "ni tan sols el correu oficial de l'Ajuntament o jutjats, només si és urgent, de la resta res".

Joan Lacruz confirma que s'ha fet un fart de trucar a Sant Celoni i també a MAdrid - a Barcelona no responen les trucades- i ha hagut d'anar a l'oficina de Sant Celoni a buscar el seu correu personal "i no estava ni classificat",això és una vergonya ha dit.

Aprofundint en aquesta línia ha explicat que a Madrid via la web de Correus i trucant a un telèfon 902 "m'han dit que ja tenia quatre incidències obertes (trucava cada dia) pel mateix tema, que amb una ja feien i que tenien un mes per contestar-me, i aquí estic esperant", ha conclòs l'alcalde de Campins.