Un veí de Sant Celoni ha donat una panera per sortejar-la i ajudar amb la seva recaptació a la campanya "Escuts solidaris" que va iniciar la Policia Local de Sant Celoni amb la de Caldes de Malavella i la d'Hostalric el passat mes d'octubre per lluitar contra el càncer infantil. La policia municipal sortejarà la panera entre els treballadors i treballadores de l'Ajuntament on, a més, acceptaran donacions addiccionals. L'objectiu és aconseguir un mínim de 200 euros de recaptació, que aniran destinats als 48.084 euros que s'han recollit entre els 35 municipis col·laboradors de la campanya. 

Aquesta campanya s'anomena "escuts solidaris" i consisteix en la venda d'uns escuts brodats d'aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi, que porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles o on es vulgui.

El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació anirà íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona. Es podeu adquirir a la comissaria de la Policia Local i a diverses botigues de la Vila.