«Soy facha y arranco carteles», nou atac feixista a Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera

El dia s'ha aixecat en l'enèssim atac contra la propaganda electoral dels partits independentistes

Plafó amb cartells arrencats i l'avís: Soy facha  y arranco carteles
Plafó amb cartells arrencats i l'avís: Soy facha y arranco carteles | NBM
Redacció
20 de desembre del 2017
Actualitzat el 21 de desembre a les 7:26h
Amb nocturnitat, ràbia i res de democràcia. Així és com algú aquesta darrera matinada ha actuat contra cartells de propaganda electoral dels partits independentistes. El dia s'ha llevat amb nous cartells arrencats de Junts per Catalunya, la CUP i d'ERC. A més, alguns cartells dels republicans hi ha aparagut amb una bandera espanyola i la inscripció "Estimem Espanya". Ha estat l'enèssim atac feixista contra la propaganda d'aquests tres partits. Almenys en aquesta ocasió han deixat alguna pista "Soy facha y arranco carteles". L'atac ha estat bàsicament a l'Avinguda de la Pau a Sant Celoni i fins la rotonda dels barris del Virgili, Temple i Ca l'Abril de Santa Maria de Palautordera.

De fet, ahir al vespre en la celebració del "megamíting" de JXCat celebrat a l'Ateneu ja van anunciar que durant aquesta campanya electoral han hagut d'encartellar entre sis i set vegades a conseqüència d'aquestes accions contra els partits independentistes. En aquest sentit, la CUP ja fa dies que va reaccionar amb un cartell significatiu "Els feixistes i els del 155 ens voleu callats, però el 21D ens trobareu".

I com anècdota, en un dels plafons destinats a propaganda electoral on també hi havia la signatura "Soy facha i arranco carteles" un minúscul pòsit reivindicatiu "Por lo que lucharon nuestros abuelos vota república". Els cartells electorals, prèviament havien estat arrencats.
 

Cartell d'Oriol Junqueras amb una bandera espanyola Foto: NBM

 

Cartell de Carles Puigdemont arrencat a Santa Maria de Palautordera Foto: NBM

 

Cartells de la CUP esquinçats amb la signatura feixista Foto: NBM
 

Avís als feixistes: el 21D ens trobareu Foto: NBM

Vota república pel que van lluitar els nostres avis Foto: NBM