L'Ajuntament de Sant Celoni renovarà la gespa artificial del camp de futbol

El Ple ha aprovat una modificació de crèdit

Camp de futbol "11 de Setembre" de Sant Celoni
Camp de futbol "11 de Setembre" de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:09h
El darrer Ple de l'Ajuntament de Sant Celoni va aprovar per unanimitat les actuacions que es pretenen dur a terme en el projecte de remodelació del camp de futbol "11 de Setembre", i entre les millores s'inclou la renovació de la gespa artificial, aspecte molt demandant pels usuaris. Concretament, l'objectiu és substituir la totalitat de la gespa per una d'última generació amb farcit de cautxú (SBR) i sílex (que inclourà els marcatges corresponents de futbol-11 i futbol-7). 

L'alcalde Francesc Deulofeu va explicar que la gespes artificials tenen "molts anys de funcionament" però des de fa un parell d'anys, la del Camp de Futbol "ja ha acabat la seva vida útil" i cal fer-ne una renovació, especialment pel seu ús continuat de nens i nenes que entrenen amb els seus equips o hi juguen. Tot i així, va explicar que les obres no podran començar fins a l'estiu, que és quan no hi ha entrenaments. Per tant, després d'aquesta aprovació, començarà la resta del procés administratiu necessari pel que a finals del juny de 2018 es pugui iniciar la renovació de la gespa.

A més del canvi de gespa també es pensen portar a terme altres millores com el drenatge, els canons de reg, instal·lació de porteries abatibles, xarxes de protecció, zona d'escalfament, adaptació d'una barana perimetra i, substitució del marcador, entre d'altres.
 
Arxivat a