ERC de Sant Celoni i La Batllòria posa en valor la gestió de Junqueras per reduir el deute amb l'Ajuntament

També recorden que el conseller Toni Comin va ser qui va dotar d'urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni

Gràfica d'ERC per demostrar la rebaixa del deute de la Generalitat amb l?Ajuntament de Sant Celoni
Gràfica d'ERC per demostrar la rebaixa del deute de la Generalitat amb l?Ajuntament de Sant Celoni | ERC Sant Celoni i La Batllòria
Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:28h
ERC de Sant Celoni i La Batllòria han posat en valor la feina en matèria econòmica que en aquesta legislatura interrompuda pel Govern de l'Estat espanyol ha portat a terme el candidat republicà a les eleccions de dijous vinent, Oriol Junqueras -empresonat a Estremera i sense poder fer campanya electoral- i tot el seu equip a la vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

Segons s'assegura des del partit republicà el deute que s'ha reduït amb l'Ajuntament de Sant Celoni ha estat del 69%. El març del 2016 el deute de la Generalitat amb l'Ajuntament de Sant Celoni era de 876.632 euros i a l'octubre del 2017 és de 275.486 euros. Per això, "el 21-D s'ha de votar pensant també en els que han fet una gestió impecable dels nostres recursos", han dit en un comunicat.

En aquesta línia els republicans recorden, tanmateix, han recordat en una piulada que "les famílies del Baix Montseny sempre recordarem quin conseller va dotar d'urgències pediàtriques a l'Hospital de Sant Celoni", en referència a Toni Comín que era conseller de Salut abans del cessament imposat per Mariano Rajoy. Toni Comín és un dels quatre consellers que actualment són exiliats a Bèlgica. Des d'ERC de Sant Celoni i La Batllòria es demana que el 21-D també es voti  "pensant en els que han trobat solucions demanades".

 
Arxivat a