El júnior Joan Just seleccionat per disputar l'europeu de karate a Rússia

El competidor de Sant Celoni participarà en la modalitat de kumite de -68 quilos

El júnior karateca Joan Just Clopés
El júnior karateca Joan Just Clopés | RFEK
Redacció
18 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:54h
Joan Just Clopés del Karate Club Just de Sant Celoni, ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Karate, com a competidor de la selecció nacional, en la categoria de Kumite Júnior -68 kg. per representar a Espanya al proper Campionat d'Europa cadet, Júnior i Sub21 que es celebrarà els dies 2, 3 i 4 de febrer de 2018 a Sichi (Rússia).

La selecció ve precedida d'una molt bona temporada. L'octubre passat es va proclamar campió estatal a Santiago de Compostela i el mes passat es va subcampió d'Espanya a la Lliga nacional RFEK a Badajoz. Aquest any 2017 també ha participat al Campionat d'Europa celebrat a Sofia (Bulgaria) i al Campionat del Món que va tenir lloc a Santa Cruz de Tenerife.

El passat 9 de desembre va ser convocat per la Fedelació Espanyola de Karate per a preselecció molt dura conjuntament amb els  millors  competidors  estatals  a les  instal·lacions del CAR de Madrid. Ara ja sota les directrius del seleccionador nacional i el seu equip tècnic farà la preparació física, tècnica i táctica conjuntament amb els seus companys de selecció per afrontar amb el màxim de possibilitats de pujar al pòdium  europeu.
Arxivat a