L'exdiputat de la CUP Joan Garriga diu a Sant Celoni que «Venim a materialitzar la República"

Per "Nana" les eleccions del 21-D no són un plesbicit, ni una segona volta, ans al contrari és una imposició il·legal del Govern espanyol.

Joan  Garriga  (Nana) en l'acte electoral de la CUP celebrat a Sant Celoni
Joan Garriga (Nana) en l'acte electoral de la CUP celebrat a Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
16 de desembre del 2017
Actualitzat el 17 de desembre a les 7:15h
"Venim a materialitzar la República", així de contundent ha estat aquest dissabte l'exdiputat de la CUP, Joan Garriga "Nana", en un acte electoral per a les eleccions del proper 21-D celebrat a Sant Celoni, a la futura plaça 1 d'Octubre. "Ho diem ben alt des de la uniteralitat, des del mandat democràtic, des de la proclamació dels nostres drets legítims", ha assegurat en el seu parlament.

L'exdiputat ha dit que per canviar-ho tot amb drets socials i polítics i per un món millor "sortirtem al carrer les vegades que faci falta en defensa del país. aquesta és la nostra lluita, un combat per les llibertats nacionals i socials".

Joan Garriga s'ha fet escoltar des del moment zero quan ha manifestat que la recepta popular contra l'estat opressor és no retornar a pantalles passades, sense por ni amb gestos de cara a la galeria "ens volien amb por i ens han trobat valentes defensant el dret d'autodeterminació; ens volien sotmeses i ens hem fet sobiranes; ens volien de genolls i ens han trobat dempeus!". Per ell les eleccions del 21-D no són un plesbicit, ni una segona volta, ans al contrari és una imposició il·legal del Govern espanyol.

A l'acte d'aquest dissabte també hi han participat el regidor de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera i candidat número 9 per la demarcació de Barcelona, Arnau Comas, i la regidora de l'Ajuntament de Sant Celoni i candidata número 14 per la demarcació de Barcelona, Mariona Pascual.

Plaça 1 d'Octubre

La CUP ja reivindica públicament la plaça 1 d'Octubre a Sant Celoni. En una pancarta penjada en un dels laterals de la plaça Comte del Montseny es podia llegir plaça 1 d'Octubre. Aquesta en al·lusió directe a la reivindicació que el grup municipal de la CUP de l'Ajuntament de Sant Celoni va fer en el darrer ple, demanant que aquesta plaça passi a dir-se 1 d'Octubre en record a la defensa del referèndum que els veïns i veïnes van fer aquell dia al municipi.