Breda a punt per la sisena edició del Pessebre Vivent

Alguns dels elements més característics són la baixada des del campanar de l'ajuntament de l'àngel de l'anunciació o el naixement amb els reis

escena del naixement amb els Reis d'Orient
escena del naixement amb els Reis d'Orient | AJB
Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:54h
El proper diumenge 17 de desembre de 18 a 21 hores tindrà lloc la sisena edició del Pessebre Vivent de Breda. L'organització, a càrrec de Dones de Breda, ha aconseguit consolidar la cita com un dels esdeveniments més importants de les festes de Nadal al municipi. Representa més d'una vintena d'escenes amb moviment, veu i música enregistrada, vestuari d'època i tradicional català. Està ubicat en l'entorn de l'antic monestir de Sant Salvador, gaudint així del marc incomparable que és l'imponent conjunt patrimonial de la vila.

En total hi participen uns 200 figurants de totes les edats, i una cinquantena de col·laboradors, entre ells masies del poble. Alguns dels elements més característics són la baixada des del campanar de l'ajuntament de l'àngel de l'anunciació o el naixement amb els reis per a un esdeveniment que cada any aplega al voltant de 2.000 persones. Per a aquesta sisena edició Dones de Breda incorpora noves escenes al recorregut, així com una nova distribució de les mateixes per aprofitar millor l'espai disponible.

Les entrades, al preu de 4 euros, es poden comprar de manera anticipada en botigues del municipi i també a la parada que l'entitat muntarà el mateix diumenge 17 al mercat solidari a benefici de La Marató de TV3 que es celebrarà a la plaça Lluís Companys. A taquilles el preu serà de 4,50 euros. Per altra banda l'entrada per als menors de 12 anys és d'1 euro.  L'organització donarà 0,50 euros de cada entrada a La Marató de TV3.