El ple de Sant Celoni aprova inicialment el projecte de climatització de l'escola bressol El Blauet

Es dona resposta a la demanda de les famílies que el juny passat van elaborar el manifest "Volem aire a El Blauet"

Redacció
13 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:41h
Escola bressol municipal El Blauet de Sant Celoni
Escola bressol municipal El Blauet de Sant Celoni | Jordi Purtí

El ple de l'Ajuntament de Sant Celoni per unanimitat ha aprovat inicialment el projecte per a la instal·lació de calefacció i aire condicionat de l'escola bressol municipal El Blauet per un import, abans de licitació, de 297.000 euros. En aquest sentit, l'alcalde Francesc Deulofeu, va explicarque s'instal·larà una nova maquinària de climatització que permetrà l'ús per zones i alhora es guanyarà eficència energètica, estalvi i donar resposta de cara a l'estiu. també es canviarà la caldera del terra radiant.

El regidor del PSC, Josep Capote, va expressar la satisfacció del seu grup municipal recordant queaquest darrer estiu "els nens les van passar canutes" per la manca d'aire condicionat. També hi han votat a favor els altres dos grups municipals però tant Mariona Pascual (CUP) com Carmen Montses (ICV) van expressar els seus dubtes ja que consideren que es tracta d'un edifici que encara no té ni deu anys i ja "s'ha de renovar tot el sistema energètic"

Amb aquest acord es dona resposta a la demanda de les famílies dels alumnes de l'escola bressol que a finals del mes de juny passat van elaborar el manifest "Volem aire a El Blauet" detallant el seu posicionament i les seves demandes en relació a aquesta qüestió.

Arxivat a