Chakir el Homrani (ERC): «El 21-D hem de sepultar el 155 a base de paperetes», diu a Sant Celoni

El candidat número 24 de la demarcació de Barcelona assegura que s'ha de guanyar per a tots aquells que estan patint la repressió de l'Estat espanyol en primera línia ja que si no es guanya "ens arrasaran".

Chakir el Homrani aquest diumenge en un acte electoral a Sant Celoni amb Eduard Illa i Magalí Miracle
Chakir el Homrani aquest diumenge en un acte electoral a Sant Celoni amb Eduard Illa i Magalí Miracle | Jordi Purtí
Redacció
10 de desembre del 2017
Actualitzat el 11 de desembre a les 17:29h
"El 21 de desembre hem de sepultar el 155 a base de paperetes", ha assegurat aquest diumenge Chakir el Homrani, candidat número 24 d'ERC per la demarcació de Barcelona a les eleccions del Parlament de Catalunya el proper 21-D, en un acte electoral celebrat a la sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni. L'exdiputat assegura que s'ha de guanyar per a tots aquells que estan patint la repressió de l'Estat espanyol en primera línia ja que si no es guanya "ens arrasaran".

Chakir el Homrani ha valorat la feina feta pels consellers republicans en la darrera legislatura i ha valorat el fet que no hi hagi ni un sol cas de corrupció vinculat a ERC. També ha posat èmfasi en el fet que les eleccions del 21-D són una oportunitat per guanyar i seguir construïnt la República "que va més enllà d'un govern d'Estat. És una oportunitat per construir un país millor on la ciutadania és crítica i lliure i igual". Aboga per un nou país net de corrupció, just i on tothom tingui les mateixes oportunitats. També que sigui solidària i compromesa amb la pau i els drets humans.

La llibertat dels presos polítics, recuperar les institucions de Catalunya, restaurar la democràcia, impulsar un gran acord de país i assolir la mediació amb Europa són altres de les idees expressades pel candidat republicà.

En l'acte també hi ha participat Magalí Miracle, número 70 de la candidatura i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Celoni. L'aplicació de l'article 155 i l'anul·lació de 56 lleis - la majoria de caire social - de manera incondicional i inconstitucional per part del Govern del PP ha estat la base de la seva intervenció. També ha dit que els populars, amb l'ajuda de Ciutadans i PSOE, volen ajuntaments oprimits "controlen, fiscalitzen, coacciones, destrueixen el dret de les persones i el lliure pensament. No volen  que els catalans anem endavant i que tinguem un futur millor". La regidora de Sant Celoni no dubta en assegurar que "tenim dret a decidir el nostre futur perquè som ciutadans lliures".

L'acte electoral l'ha obert Eduard Illa, número dos d'ERC en les darreres eleccions municipals, que ha tingut paraules de record i d'orgull per la defensa que l'1 d'octubre els celonins van fer de les urnes i dels col·legis electorals "en definitiva de la democràcia". També ha qualificat d'imposades les eleccions del 21 de desembre.






 
Arxivat a