Breda recull 2.278 quilos d'aliments al Gran Recapte 2017

És una campanya organitzada conjuntament pels Bancs dels Aliments de Catalunya, associacions sense ànims de lucre amb l'objectiu de redistribuir gratuïtament els excedents alimentaris a persones necessitades del nostre entorn

Breda ha recollir gairebé 2.300 quilos de menjar
Breda ha recollir gairebé 2.300 quilos de menjar | AJB
Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:59h
En els tres dies de campanya del Gran Recapte ha Breda es van recollir 2.278 quilos. Entre els aliments recollits destaca la llet, amb 861 litres. Altres xifres són l'oli, amb 233 litres, el brou de carn i peix amb 209 litres, la pasta, de la qual s'han recollit 207 quilos i l'arròs, amb 196 quilos. La resta fins a arribar al total correspon a altres aliments bàsics com llegums cuites o conserves. Aquesta és la novena vegada que Breda ha participat en el Gran Recapte d'Aliments que ha organitzat Càritas Parroquial i l'Ajuntament.

Des de l'rganització s'agraeix la col·laboració dels supermercats i botigues de queviures participants, que han servit com a punts de recollida, així com les campanyes realitzades pels centres educatius del municipi amb els seus alumnes. Aquest agraïment es vol fer extensiu a la més de quarantena de voluntaris que han participat en la recollida d'aliments durant la campanya i el recompte de les quantitats totals.

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya organitzada conjuntament pels Bancs dels Aliments de Catalunya, associacions sense ànims de lucre amb l'objectiu de redistribuir gratuïtament els excedents alimentaris a persones necessitades del nostre entorn, xifra que es calcula en un 20% de la població catalana en una situació de pobresa. Durant els dies de campanya té lloc la recollida d'aliments bàsics arreu del territori, en el que enguany s'han habilitat més de 2.500 punts de recollida, per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.