Malestar a la CUP i JuntsxCat del Baix Montseny pels atacs als cartells electorals

Grups d'encaputxats han arrencat i esquinçat propaganda electoral independentista a diversos pobles de la comarca

Propaganda electoral independentista arrencada o esquinçada al Baix Montseny
Propaganda electoral independentista arrencada o esquinçada al Baix Montseny | diversos
Redacció
09 de desembre del 2017
Actualitzat el 11 de desembre a les 8:52h
La campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya el pròxim 21-D ha portat les primeres polèmiques al Baix Montseny pels atacs, tot fa preveure que organitzats, que han patits els cartells electorals d'aquestes dues candidatures a diversos municipis del Baix Montseny com Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Vallgorguina, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor o Llinars del Vallès.

En aquest sentit, les CUP de Sant Celoni, Palautordera i Sant Esteve han emès una nota de premsa en la qual no dubten en afirmar que "el feixisme entra en campanya al Baix Montseny". Aquest qualificatiu el basen en el fet que una veïna de Sant Esteve de Palautordera va veure ahir divendres "com tres encaputxats estaven arrencant una pancarta de la CUP a Palautordera, a plena llum del dia. Quan els va recriminar el que estaven fent, el grup d'encaputxats amb passamuntanyes li va respondre amb salutacions feixistes. La mateixa veïna va alertar els Mossos d'Esquadra del que estava passant, i diversos cotxes es van desplaçar a la zona".


Des de les CUP d'aquests tres municipis estan recopilant tota la informació dels veïns per presentar una denúncia a la Junta Electoral, per delicte electoral. Alhora, denuncien la impunitat amb la qual actuen aquests grups feixistes, i la greu amenaça que representen per a les forces polítiques independentistes.

Militants de la CUP, com l'exregidor a l'Ajuntament de Sant Celoni Dani Corpas i la Cup Palautordera han piluat sobre la qüestió