El gegantó Mau de Sant Celoni que fa «Un camí per la llibertat» ja és a prop de la frontera francesa

Un grup de persones porten a peu el gegantó fins a La Jonquera, des d'on sortirà amb cotxe fins la frontera belga i arribarà a la manifestació de Brussel·les altra vegada a peu

L'ambient gèlid no atura el gegantó Mau en el seu camí cap a Brussel·les
L'ambient gèlid no atura el gegantó Mau en el seu camí cap a Brussel·les | Un camí per la llibertat
Redacció
03 de desembre del 2017
Actualitzat a les 11:29h
El gegantó Mau que té la intenciói de ser dijous vinent a la manifestació de Brussel·les en defensa de la llibertat ja és molt a prop de fer el seu primer objectiu d'arribar a la frontera francesa. Un grup d'una cinquantena de persones, de les quals una trentena són portadores del gegantó, van sortir ahir a peu des de Sant Celoni i van arribar fins a Bàscara. De bon matí han seguit superant quilòmetres en aquest "Camí per la llibertat" i avui tenen la intenció d'arribar fins la Jonquera. Hores d'ara ja es troben molt a prop de Vilafant.

Una vegada complert aquest primer objectiu un grup de vuit persones seguirà el seu camí cap a Brussel·les per poder participar dijous a la manifestació per reclamar la llibertat dels presos polítics, llibertat de viure, llibertat d'expressió i la llibertat d'un món millor per tothom, tal com ha explicat Jordi Deumal, un dels impulsors de la iniciativa. Per poder cobrir el recorregut es compte amb el suport de la Colla de Geganters de Sant Celoni i altres col·laboradors.

El grup per arribar a la capital belga té la intenció de seguir per Perpinyà, Elna, París, Mons i Lovaina amb furgoneta i poder cobrir el darrer tram fins al punt on es faci la manifestació altra vegada a peu.

La iniciativa està tenint un ampli ressò no només a Sant Celoni ja que el conseller de Cultura de la Generalitat, Lluís Puig, ho ha compartit en el seu compte de facebook.

 

Una imatge d'aquest matí a prop de Vilafant Foto: Un camí per la llibertat

 
 

 
Arxivat a