Mala jornada pel CH Palautordera i CH Sant Esteve a primera estatal

Els palauencs van perdre contra el Sarrià per 33-24 i els de Sant Esteve contra el BM Granollers B per 33-23

El CH Palautordera no va tenir el dia contra la UE Sarrià
El CH Palautordera no va tenir el dia contra la UE Sarrià | Jordi Purtí
03 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:23h
Derrotes clares aquest dissabte dels dos equips d'handbol del Baix Montseny que juguen a la primera divisió estatal. El CH Palautordera tenia un partit complicat a la pista de la UE Sarrià i de seguida s'ha vist que els gironins aquesta vegada no es deixarien sorprendre com la temporada passada i poc abans d'arribar als vuit minuts el resultat ja era de 6 a 1 en contra pels palauencs, diferència que encara seria més gran al final dels primers trenta minuts als quals s'hi va arribar amb un 14-8.

A la segona part les coses no van anar millor pels palauencs i passats els quatre minuts el marcador ja era de 19 a 11 a favor de la UE Sarrià. Tot i així, el CH Palautordera va reaccionar i va escurçar distàncies amb un parcial de 0 a 4 i obligant amb el 19-15 demanar un temps mort per part de l'entrenador sarrianenc per reorganitzar l'equip. La diferència es va anar eixamplant amb una diferència màxima de 30-20 i 31-21 per arribar al final del partit amb 33-24.

I les coses no van anar millor pel CH Sant Esteve que tenia una sortida gairebé impossible a la pista del BM Granollers B. El resultat de 33-23 al final del partit ja parla per si sol però és una mica enganyós ja que els sant estevencs van tenir un inici molt bo de partit plantant cara als campions de la temporada passada. A cinc minuts del final de la primera part el resultat era d'empat a dotze gols i a la mitja part de 15-13 en contra.

A la segona part les coses van canviar molt i un parcial de 4-0 només començar va enfonsar el CH Sant Esteve que ja no va poder reaccionar i la diferència es va eixamplar fins aquest 33-23 final.

Després d'aquesta jornada el CH Palautordera està classificat en catorzena posició amb 7 punts i és el primer equip que se salva del descens que ocupa, precisament, el CH Sant Esteve amb només 2 punts.