El Gegantó Mau de Sant Celoni comença a caminar cap a Brussel·les

La intenció és poder participar a la manifestació del dijous dia 7 a la capital belga per la llibertat dels presos polítics | La major part del trajecte es farà amb furgoneta

Redacció
01 de desembre del 2017
Actualitzat el 03 de desembre a les 11:04h
Jordi Deumal amb el Gegantó Mau, presentat Un camí per la llibertat
Jordi Deumal amb el Gegantó Mau, presentat Un camí per la llibertat | Miquel Comas Dorca
Aquest dissabte 2 de desembre a les 6 del matí un grup de cinquanta persones sortiran a peu de Sant Celoni amb el Gegantó Mau per fer-lo arribar fins a La Jonquera, aquest cap de setmana i després amb furgoneta fins a Brussel·les en el que s'ha batejat com Un camí per la llibertat, un cartell que també s'ha traduït al francès "Un chemin pour la liberté!" i en anglès "A way to freedom!".

La idea, segons que ha explicat a NacioBaixMontseny Jordi Deumal, un dels impulsors de la idea, és que aquest dissabte es faci una primera etapa fins a Bàscara i diumenge s'arribi fins a la frontera amb França. Del grup que en formarà part al voltant d'una vintena de persones són portadors del gegantó. Per poder cobrir el recorregut es compte amb el suport de la Colla de Geganters de Sant Celoni i altres col·laboradors.

Una vegada complert aquest primer objectiu un grup de vuit persones seguirà el seu camí cap a Brussel·les per poder participar dijous a la manifestació per reclamar la llibertat dels presos polítics, llibertat de viure, llibertat d'expressió i la llibertat d'un món millor per tothom
 
. El grup per arribar a la capital belga té la intenció de seguir per Perpinyà, Elna, París, Mons i Lovaina i poder cobrir el darrer tram fins al punt on es faci la manifestació a peu.
Arxivat a