ple

El pressupost de Breda per a l'any 2018 serà de més de 3,6 milions d'euros

El ple també aprova el subministrament d'energia renovable de biomassa a l'escola bressol El Petit Montseny

| 02/12/2017 a les 00:00h
Arxivat a: Política, Breda, pressupost, ple
El ple de Breda ha aprovat el pressupost de l'exercici 2018. Els comptes municipals ascendiran a 3.636.000 euros, un 7,4% més que el 2017, quan va ser de 3.384.450 euros. L'augment del pressupost és degut a la previsió de demanar préstec bancari per un valor de 250.000 euros. Dins d'aquesta xifra es contemplen 495.830 euros a inversions, amb actuacions diverses com la nova plaça del Claustre; inversions en equipaments esportius o en equipaments educatius, entre d'altres. El punt es va aprovar amb el vot a favor del grup municipal d'Esquerra Republicana, l'abstenció del grup municipal del PDECat i els vots en contra dels grups municipals de Tots per Breda i la CUP.

Per altra banda el ple va aprovar l'adjudicació de les obres corresponents al Sector Industrial Sud. L'empresa Tecyr S.A. serà l'encarregada de dur a terme les obres per un valor de 774.606,16 euros més IVA. L'actuació consistirà en la urbanització dels vials de la zona, així com l'arribada dels diferents subministraments. Les obres es preveuen per començaments del 2018 amb un termini d'execució de sis mesos. El punt es va aprovar amb el vot favorable del grup municipal d'Esquerra Republicana i l'abstenció de la resta de grups.

També s'ha aprovat l'adjudicació del contracte de subministrament per a la contractació agregada del subministrament d'energia renovable a partir de biomassa per a la millora de l'eficiència energètica i reducció d'emissions a edificis municipals. Concretament, es tracta de la instal·lació d'una caldera de biomassa a l'escola bressol El Petit Montseny, així com el seu manteniment.

L'empresa Visió Solar S.L. executarà les obres i s'encarregarà del manteniment de la instal·lació durant un període de sis anys per un valor de 214.760,86 euros IVA inclòs. La Diputació de Girona finançarà part de l'actuació gràcies a una subvenció de 100.000 euros. La resta ho assumirà l'ajuntament durant un període de sis anys a raó de 18.747,60 euros, IVA inclòs cada any. La quantitat inclou tant la instal·lació de la caldera com el manteniment i subministrament de la mateixa. El punt es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals d’Esquerra Republicana i PDeCAT i les abstencions de Tots per Breda i la CUP.

 

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
El CH Sant Esteve no tira la tovallola i confia en salvar la categoria | Jordi Purtí
Comerços a la plaça Major de Manresa | Aina Font Torra
Pere Fontanals
01/01/1970
Algunes entitats bancàries ja apliquen una normativa europea que els permet cobrar per ingressar a partir de 50 monedes en el compte en concepte de "manipulació" | La UBIC considera que els bancs "aprofiten qualsevol escletxa" per cobrar
Accident a la C-61 aquest migdia a Vallgorguina | XBM
01/01/1970
Ha passat aquest migdia a la carretera C-61 després d'avançar un grup de ciclistes en un revolt | Un dels ferits és el regidor d'ERC i cap de l'oposició a l'Ajuntament de Vallgorguina