ple

El pressupost de Breda per a l'any 2018 serà de més de 3,6 milions d'euros

El ple també aprova el subministrament d'energia renovable de biomassa a l'escola bressol El Petit Montseny

per Redacció, 2 de desembre de 2017 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de Breda ha aprovat el pressupost de l'exercici 2018. Els comptes municipals ascendiran a 3.636.000 euros, un 7,4% més que el 2017, quan va ser de 3.384.450 euros. L'augment del pressupost és degut a la previsió de demanar préstec bancari per un valor de 250.000 euros. Dins d'aquesta xifra es contemplen 495.830 euros a inversions, amb actuacions diverses com la nova plaça del Claustre; inversions en equipaments esportius o en equipaments educatius, entre d'altres. El punt es va aprovar amb el vot a favor del grup municipal d'Esquerra Republicana, l'abstenció del grup municipal del PDECat i els vots en contra dels grups municipals de Tots per Breda i la CUP.

Per altra banda el ple va aprovar l'adjudicació de les obres corresponents al Sector Industrial Sud. L'empresa Tecyr S.A. serà l'encarregada de dur a terme les obres per un valor de 774.606,16 euros més IVA. L'actuació consistirà en la urbanització dels vials de la zona, així com l'arribada dels diferents subministraments. Les obres es preveuen per començaments del 2018 amb un termini d'execució de sis mesos. El punt es va aprovar amb el vot favorable del grup municipal d'Esquerra Republicana i l'abstenció de la resta de grups.


També s'ha aprovat l'adjudicació del contracte de subministrament per a la contractació agregada del subministrament d'energia renovable a partir de biomassa per a la millora de l'eficiència energètica i reducció d'emissions a edificis municipals. Concretament, es tracta de la instal·lació d'una caldera de biomassa a l'escola bressol El Petit Montseny, així com el seu manteniment.

L'empresa Visió Solar S.L. executarà les obres i s'encarregarà del manteniment de la instal·lació durant un període de sis anys per un valor de 214.760,86 euros IVA inclòs. La Diputació de Girona finançarà part de l'actuació gràcies a una subvenció de 100.000 euros. La resta ho assumirà l'ajuntament durant un període de sis anys a raó de 18.747,60 euros, IVA inclòs cada any. La quantitat inclou tant la instal·lació de la caldera com el manteniment i subministrament de la mateixa. El punt es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals d’Esquerra Republicana i PDeCAT i les abstencions de Tots per Breda i la CUP.

 

 

Arxivat a:
Política, Breda, pressupost, ple
Participació