Detingut un lladre en un control preventiu a Sant Celoni relacionat amb diversos robatoris amb força

El detingut estava en recerca després que els investigadors el van identificar per les càmeres de videovigilància quan fugia d’un robatori a Sant Celoni l’octubre passat

Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:14h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Celoni van detenir el dijous 23 de novembre un home de 30 anys, veí de Sant Celoni i amb nombrosos antecedents, mentre realitzaven un control en prevenció de robatoris a la sortida de la AP-7.
 
Els agents van interceptar el vehicle en el qual viatjava el detingut a la sortida del peatge després d'identificar-lo per la seva implicació en nombrosos robatoris amb força. Els Mossos van constatar que el conductor es trobava en recerca com a presumpte autor d'un robatori en un aparcament comunitari el 22 d'octubre passat a Sant Celoni, fet que va quedar enregistrat per les càmeres de videovigilància de la finca.
 
Durant l'escorcoll del vehicle es va localitzar a l'interior d'una motxilla alicates de diferents mides, tenalles, claus angleses, martell i guants per cometre altres robatoris. També es van localitzar quatre bateries de motocicletes, una de les quals era d'una motocicleta sostreta el 3 de novembre a Barcelona.
 
El detingut va passar a disposició judicial divendres 24 de novembre, davant el Jutjat en funcions de Guàrdia de Granollers, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.
 
 
Arxivat a