El CH Palautordera es retroba amb la victòria davant el Sant Cugat (30-29)

Fa un començament espectacular amb un 5 a 0 en quatre minuts i administra el resultat fins el final

26 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:38h
Una jugada del partit entre el CH Palautordera i l'Handbol Sant Cugat
Una jugada del partit entre el CH Palautordera i l'Handbol Sant Cugat | Jordi Purtí
Victòria ajustada però molt important del Club Handbol Palautordera en l'onzena jornada de la 1a Estatal per 30 a 29 davant l'Handbol Sant Cugat en un partit que els palauencs van gestar la seva victòria en els primers quatre minuts de partit col·locant en el marcador en un tres i no res un 5 a 0 que han administrat durant tot el partit encara que al final, més per errades pròpies que no pas altra cosa, han patit. A la mitja part s'hi ha arribat amb un 15-11 a favor que donava la tranquil·litat suficient per afrontar els segons trenta minuts.

De fet, després del descans la cosa no ha canviat massa i el Palau seguia controlant el partit amb una defensa millor que en els darrers encontres i amb encert davant la porteria rival. Als vuit minus d'aquesta segona part màxim avantatge de l'equip entrenat per MarLurbe i Marc Amargant amb 22-16 en el marcador.

A partir d'aquí representa un punt d'inflexió i l'Handbol sant Cugat comença a recuperar terreny 25-24 a falta de nou minuts i mig per acabar el partit. El CH Palautordera sap aguantar la pressió i torna agafar avantatge amb 30-27 a falta només d'un minut que al Palau, però, se li fa molt llarg ja que perden la pilota en un atac i després fallen un penal a falta de sis segons per acabar. Entremig, el Sant Cugat va fer dos gols però, tot i disposar de l'última jugada no va tenir temps de materialitzar la remuntada.

El japonès Matano Motoki amb sis gols màxim golejador del CH Palautordera, mentre que Gerard March amb nou ho va ser per l'Handbol Sant Cugat.