Projecte de construcció d'una vorera a la BV-5103 a Llinars del Vallès

Actualment, la carretera BV-5103 no disposa d'un itinerari de vianants segregat de la calçada entre el carrer Tudó i la plaça del Mogent, el que obliga als vianants a circular pel voral de terres que no disposa d'enllumenat públic

El diputat Jordi Fàbrega amb l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol
El diputat Jordi Fàbrega amb l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol | Diputació de Barcelona
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:02h
La Diputació de Barcelona ha elaborat un projecte de construcció d'una vorera per a vianants al costat de la carretera BV-5103 a Llinars del Vallès, entre les interseccions amb el carrer Tudó i la plaça del Mogent. El projecte, que ha estat lliurat avui pel diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde, Martí Pujol, té com a objectiu millorar l'accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat dels vianants en general amb un itinerari longitudinal i transversal en aquest tram urbà de la BV-5103.
 
Actualment, la carretera BV-5103 no disposa d'un itinerari de vianants segregat de la calçada entre el carrer Tudó i la plaça del Mogent, el que obliga als vianants a circular pel voral de terres que no disposa d'enllumenat públic. Per altra banda, tampoc existeix un pas de vianants que permeti creuar la BV-5103 a la intersecció amb el carrer Tudó.

Les actuacions proposades en el projecte són la creació d'una vorera accessible en tot el tram i la implantació d'un pas de vianants a la intersecció amb el carrer Tudó protegit amb una esquena d'ase. El projecte també inclou la col·locació d'una línia d'enllumenat públic a la vorera i al nou pas de vianants això com la col·locació de senyalització horitzontal i vertical.