Tancament temporal del circuit provisional de bicicletes BMX i Dirt Jump

L'Ajuntament diu que és per motius de seguretat i aviat es començaran les obres d'un nou circuit

per NacióBaixMontseny, 2 de març de 2012 a les 17:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Circuit actual Foto: JPP

L’Ajuntament de Sant Celoni procedirà en els propers dies al tancament temporal del circuit provisional de bicicletes BMX i Dirt Jump ubicat al Sot de les Granotes, atenent als informes tècnics que avaluen les condicions de seguretat de la instal·lació. Tot seguit, hi ha el compromís municipal de treballar conjuntament amb els joves usuaris (tal i com es va recordar ahir a la reunió entre els joves i l’alcalde Joan Castaño), l’elaboració d’un projecte, que ja té un pressupost assignat, que permeti dotar l’espai de les condicions de seguretat i d’ús adequades.

L ’Ajuntament va cedir fa uns 4 anys aquest terreny de propietat municipal a un grup de joves practicants perquè l’útilitzéssin de manera provisional per a aquesta finalitat esportiva. Durant aquest temps, ha augmentat el col·lectiu d’usuaris que ha anat fent créixer la instal·lació, i es considera necessari regular i ordenar l’espai segons la normativa vigent per garantir la seguretat dels usuaris.   

En aquest sentit, a finals d’any, l’alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño i la regidora d’Esports, Magalí Miracle, ja van sol·licitar el suport de la Diputació de Barcelona per la redacció concretament de dos projectes lligats al circuit de bicicletes:  un projecte tècnic per dotar l’espai de les condicions adients de seguretat i un altre d’ús que en reguli adequadament la pràctica esportiva. Una petició que va ser acceptada pel diputat adjunt d'Esports, Josep Salom

 

Participació