Després de la cançó «Viva Puigdemont»... arriba el iogurt japonès «Puchidanon»

El nom del famós Petit Suisse adaptat al japonès i el nom del president català són idèntics

| 17/05/2018 a les 08:19h
Arxivat a:
Després de la cançó alemanya Es tanzt ein Bi Ba Butzemann, que es va traduir a Catalunya com a Viva Puigdemont i que es va convertir en viral, ara arriba el iogurt japonès similar al Petit Suisse. Tal com explica La Vanguardia, el nom del president de la Generalitat i d'aquest clàssic aliment es pronuncien igual: Puchi.

I és que, segons explica el mitjà, la transcripció fonètica de "Puig" i "Petit" és idèntica. Això, sumat al fet que Danone, empresa que els comercialitza també al Japó, es pronuncia "Danon", la composició fonètica acaba resultant en "Puchidanon", molt similar a "Puchidemon", que és com pronuncien el nom del president. Unes semblances que es fan encara més notòries quan els japonesos ho pronuncien a viva veu. Molts usuaris han destacat aquesta curiosa semblança i els mitjans de comunicació que segueixen les últimes notícies sobre el president català també s'han fet eco d'aquesta anècdota.  
 
Josep Maria Cervera, president de l'AMI, després de l'executiva a Riudoms
Josep Maria Cervera, president de l'AMI, després de l'executiva a Riudoms | Jonathan Oca
01/01/1970
L'associació denuncia que es pretén arribar a les eleccions municipals amb la primera línia del municipalisme sobiranista inhabilitat