VADEVI.cat | Actualitzat el 21/03/2013 a les 17:50h

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural

Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.

Navega per les etiquetes

silvestrisparés baltàvi natural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Tot i ser un gran productor de caves, l'Heretat Segura Viudas també fa petites produccions molt especials com aquesta

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Agenda

» 1 i 2 de novembre

Cap de setmana de castanyada a Albet i Noya
 celler Albet i Noya

» Diumenge, 2 de novembre

6ª FESTA DEL VIN BLANC A SCALA DEI
 La Cartoixa d'Scala Dei

» Dilluns, 3 de novembre

Monvínic Experience amb Chucho Valdés i Josep Roca
 Barcelona

» Dilluns, 3 de novembre

El Debat de la Verema
 ESCAVI - Penedès TV
Vés a: Gómez:«tenim un territori amb la suficient qualitat i varietat per treballar vins de proximitat»

Gómez:«tenim un territori amb la suficient qualitat i varietat per treballar vins de proximitat»

El sumiller del restaurant Sant Pau – Carme Ruscalleda de 3 estrelles Michelin explica l’aposta del seu maridatge gastronòmic amb vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Mil·lennium 2011 de Xavier Clua, el gran vi català

Mil·lennium 2011 de Xavier Clua, el gran vi català

Aquest negre de criança de la DO Terra Alta s'emporta el màxim guardó dels Premis Vinari, el Gran Vinari d'Or, que ha obtingut la màxima puntuació entre els gairebé 800 vins que s'han sotmès al veredicte dels 65 membres del jurat

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Josep Varias: «L'aposta pel disseny dels nostres cellers és raó d'orgull»

Josep Varias: «L'aposta pel disseny dels nostres cellers és raó d'orgull»

Especialitzada en la impressió d'etiquetes per a vins, caves i licors, Gràfiques Varias produeix 650 milions d'etiquetes cada any i aposta per la innovació de producte | Les medalles adhesives dels guanyadors dels Premis Vinari 2014 s'imprimiran a les seves instal·lacions, al cor del Penedès 
Vés a: València: «Catalunya ara és molt avantguardista»

València: «Catalunya ara és molt avantguardista»

El propietari de la distribuïdora Cuvée 3000, celebra el primer any del seu bar especialitzat en vins naturals i se sent orgullós de la qualitat dels vins catalans

Vés a: Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

El president de l'Associació Catalana d'Enòlegs considera que la primera edició dels Premis Vinari va representar un salt qualitatiu en la valoració dels nostres vins per part dels comsumidors

Vés a: José Roldán:  «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

José Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

El president de l'Associació Catalana de Sommeliers reconeix que durant molt de temps "ens hem envoltat d'un esnobisme que no es permetia dir el que veritablement sentíem"

Entrevista
Vés a: Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Mariano Fisac va guanyar el Millor post sobre vi català fet fora de Catalunya

Reportatge
Vés a: L’Europa que castiga els cellers

L’Europa que castiga els cellers

13 països de la UE tenen un impost especial sobre el vi, i en 16 també s'aplica un gravamen als escumosos. La resta s'acullen a la normativa europea d'harmonització fiscal, que permet als estats fixar un tipus zero per al vi

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal