VADEVI.cat | Actualitzat el 21/03/2013 a les 17:50h

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural

Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.

Navega per les etiquetes

silvestrisparés baltàvi natural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Eriçons a l'Heretat

Eriçons a l'Heretat

Segura Viudas n'introdueix exemplars a les vinyes per preservar i promocionar la seva riquesa natural

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Vés a: Els Vinari, des del sofà de casa

Els Vinari, des del sofà de casa

La Xarxa retransmetrà en directe per a les televisions locals la gran nit dels vins catalans del 10 d'octubre

Vés a: Andrew Tan: «Els vins catalans satisfaran els paladars xinesos»

Andrew Tan: «Els vins catalans satisfaran els paladars xinesos»

El responsable de la cadena xinesa Wine Mall visita Catalunya per conèixer els vins que s'hi elaboren i incorporar algunes referències a l'oferta dels seus establiments

Reportatges
Vés a: Va de llibres

Va de llibres

Una selecció de lectures sobre el món del vi que sí que voldreu llegir

Vés a: El Cava a The New York Times

El Cava a The New York Times

El famós crític americà Eric Asimov va fer un article sobre el xarel·lo i els seus millors representants com Recaredo, Gramona, Mestres, Bohigas, Castellroig i Raventós i Blanc

Agenda

» Dimarts, 2 de setembre

“Vins amb història”, amb Enric Calpena a la Moritz
 Barcelona

» Durant la verema 2014, fins a octubre

La verema a Albet i Noya
 Sant Pau d'Ordal, Subirats

» Dijous, 4 de setembre

TRIO sensorial líric a Alta Alella
 Alta Alella

» Dijous, 4 de setembre

L'art de Pilar Reverté a Jaume Giró i Giró
 Cava Jaume Giró i Giró - Sant Sadurní d'Anoia

» Del 4 al 7 de setembre

30ª Mostra del Vi de l'Empordà
 Figueres
Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Jaume Balaguer: «Els 100 punts són un reconeixement a l'antic Priorat»

Jaume Balaguer: «Els 100 punts són un reconeixement a l'antic Priorat»

Arrels del Priorat és un treball de recuperació dels tradicionals vins rancis prioratins

Reportatges
Vés a: La versatilitat del vermut (II)

La versatilitat del vermut (II)

La tradicional beguda fa d'ambaixadora de la cultura catalana

Destaquem
Vés a: Ja hi ha nom: Clàssic Penedès

Ja hi ha nom: Clàssic Penedès

El Consell Regulador de la DO Penedès ha aprovat el nom definitiu dels vins escumosos que empara

Vés a: Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

El comissari del Tricentenari explicita el suport a la segona edició dels Premis vinari fent una crida a "prestigiar, consumir, recomanar i defensar" els vins elaborats a Catalunya

Vés a: Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Aquest dilluns ha tingut lloc a Gandesa el darrer tast de la fase preliminar dels Premis Vinari 2014 || L'importador de vins xinès Andrew Tan ha participat a la jornada, coincidint amb una visita a la comarca

Vés a: Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

El conseller Pelegrí presenta la segona edició dels guardons del vi català tot destacant la "transcendència per a tot el sector" de l'increment del consum

Vés a: Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

L'Escola Joviat de Manresa acull la tercera sessió de tastos dels Premis Vinari 2014

Vés a: Compra Premis Vinari a Gros Mercat

Compra Premis Vinari a Gros Mercat

Miquel Alimentació apropa els vins guardonats a la primera edició del certamen a la restauració i el comerç

Vés a: Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

El president de l'Associació Catalana d'Enòlegs considera que la primera edició dels Premis Vinari va representar un salt qualitatiu en la valoració dels nostres vins per part dels comsumidors

Vés a: José Roldán:  «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

José Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

El president de l'Associació Catalana de Sommeliers reconeix que durant molt de temps "ens hem envoltat d'un esnobisme que no es permetia dir el que veritablement sentíem"

Entrevista
Vés a: Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Mariano Fisac va guanyar el Millor post sobre vi català fet fora de Catalunya

Reportatge
Vés a: L’Europa que castiga els cellers

L’Europa que castiga els cellers

13 països de la UE tenen un impost especial sobre el vi, i en 16 també s'aplica un gravamen als escumosos. La resta s'acullen a la normativa europea d'harmonització fiscal, que permet als estats fixar un tipus zero per al vi

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal