VADEVI.cat | Actualitzat el 21/03/2013 a les 17:50h

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural

Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.

Navega per les etiquetes

silvestrisparés baltàvi natural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Tot i ser un gran productor de caves, l'Heretat Segura Viudas també fa petites produccions molt especials com aquesta

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Agenda

» 20 i 21 de desembre

Fira del Gall de Vilafranca i Mostra de productes de proximitat i vins DO Penedès Vilafranca del Penedès

» 20 i 21 de desembre

Cava i torrons al celler Jané Ventura
 Celler del Vendrell (Ctra. De Calafell, 2)

» Dissabte, 20 de desembre

El vermut solidari d’ATM, Sor Lucia Caram i la Fundació Rosa Oriol
 Caves ATM, el Petit Celler de Manresa

» Dissabte, 20 de desembre

El «Kit de Cata» a l'"All those food market"
 Plaça Universitat, Barcelona

» Diumenge, 21 de desembre

Tastos temàtics al Parc Vallès: Especial Torreblanca, DO Cava i DO Penedès
 Parc Vallès de Terrassa
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

El director dels Premis Vinari destaca la incorporació dels vermuts al certamen

Vés a: Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

El president de l'Associació Catalana d'Enòlegs considera que la primera edició dels Premis Vinari va representar un salt qualitatiu en la valoració dels nostres vins per part dels comsumidors

Vés a: Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

El president de l'Associació Catalana de Sommeliers reconeix que durant molt de temps "ens hem envoltat d'un esnobisme que no es permetia dir el que veritablement sentíem"

Reportatge
Vés a: Andorra té una altra cara per descobrir: els vins de les Valls

Andorra té una altra cara per descobrir: els vins de les Valls

La Trobada de Microproductors de vins vol promocionar un altre atractiu turístic del país: la gastronomia i els productes locals

Vés a: El «Gordo» brinda amb «champagne»

El «Gordo» brinda amb «champagne»

A l'anunci de 'Lotería de Navidad' d'enguany els premiats ho celebren amb ampolles d'escumós francès

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal