VADEVI.cat | Actualitzat el 21/03/2013 a les 17:50h

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi natural

Silvestris 2011, primer vi natural de Parés Baltà

Parés Baltà presenta Silvestris 2011, el seu primer vi 100% natural, procedent del celler Gratavinum de Gratallops (DOQ Priorat). Amb un cupatge de 85% garnatxa i 15% cabernet sauvignon aquest vi procedeix de vinyes joves que no han tingut irrigació i que, des que es van plantar, no han rebut cap producte de síntesi química, només sofre en pols i, ocasionalment, caldo bordelès.

El SO2 resultant de l'analítica oficial del vi és de 7 mg/l, que és un subproducte natural produït pels llevats durant la fermentació ja que al vi no se li ha afegit SO2 en cap moment de la vinificació.

El Silvestris 2011 és un vi negre que ha tingut ràpida fermentació i posteriorment ha reposat durant 8 mesos en barrica nova de roure francès. El seu embotellat, també ràpid, s'ha realitzat en quinze dies minimitzant així els riscos de conservació prolongada en dipòsit.

Navega per les etiquetes

silvestrisparés baltàvi natural

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Torres Gran Coronas 2010: el cabernet català s'ha fet gran

Torres Gran Coronas 2010: el cabernet català s'ha fet gran

Ja fa 45 anys que Miguel A. Torres va plantar una de les primeres vinyes de cabernet sauvignon catalanes

Vés a: Els Vinari, des del sofà de casa

Els Vinari, des del sofà de casa

La Xarxa retransmetrà en directe per a les televisions locals la gran nit dels vins catalans del 10 d'octubre

Vés a: Winston Wong: «Catalunya fa realitat els somnis dels elaboradors de vi»

Winston Wong: «Catalunya fa realitat els somnis dels elaboradors de vi»

L'importador i distribuïdor de Hong Kong creu que encara falta molta feina per educar els consumidors

Reportatges
Vés a: Va de llibres

Va de llibres

Una selecció de lectures sobre el món del vi que sí que voldreu llegir

Vés a: El millor llibre de vins europeus del món, amb 30 de catalans

El millor llibre de vins europeus del món, amb 30 de catalans

Lluís Tolosa guanya el Premi Gourmand 2014 amb 'Vinos extraordinarios. Los 100 mejores vinos españoles de todos los tiempos'

Agenda

» Del 26 de juliol fins el 10 d'agost

El Festival de Música de Cambrils brinda amb la DO Catalunya
 Cambrils

» Diumenge, 27 de juliol

Tasta la DO Empordà al cim del Puigmal
 Cim de Puigmal

» Diumenge, 27 de juliol

Brigadistes Internacionals a les vinyes del Priorat
 Celler El Masroig
Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: L'Arrels del Priorat Ca les Viudes, un vi català amb 100 punts Parker

L'Arrels del Priorat Ca les Viudes, un vi català amb 100 punts Parker

L'Ermita 2010, d'Álvaro Palacios amb 99 punts és segon | El primer escumós és el Turó d'en Mota 2001, de caves Recaredo

Vés a: Jaume Balaguer: «Els 100 punts són un reconeixement a l'antic Priorat»

Jaume Balaguer: «Els 100 punts són un reconeixement a l'antic Priorat»

Arrels del Priorat és un treball de recuperació dels tradicionals vins rancis prioratins

Vés a: Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

El comissari del Tricentenari explicita el suport a la segona edició dels Premis vinari fent una crida a "prestigiar, consumir, recomanar i defensar" els vins elaborats a Catalunya

Vés a: Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Aquest dilluns ha tingut lloc a Gandesa el darrer tast de la fase preliminar dels Premis Vinari 2014 || L'importador de vins xinès Andrew Tan ha participat a la jornada, coincidint amb una visita a la comarca

Vés a: Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

El conseller Pelegrí presenta la segona edició dels guardons del vi català tot destacant la "transcendència per a tot el sector" de l'increment del consum

Vés a: Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

L'Escola Joviat de Manresa acull la tercera sessió de tastos dels Premis Vinari 2014

Vés a: Compra Premis Vinari a Gros Mercat

Compra Premis Vinari a Gros Mercat

Miquel Alimentació apropa els vins guardonats a la primera edició del certamen a la restauració i el comerç

Vés a: Carles Playà, nou president dels enòlegs catalans

Carles Playà, nou president dels enòlegs catalans

L’assemblea constituent ha donat el tret de sortida a l’activitat del col·legi professional

Vés a: Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014

Josep Pelegrín, Millor Sommelier de Catalunya 2014

Pelegrín que ja va quedar 2n Millor Sommelier d'Espanya 2013, assitirà de nou a aquesta competició després de guanyar a Catalunya

Entrevista
Vés a: PrettyWines: «Els millors vins, per la seva història i disseny, marquen la diferència»

PrettyWines: «Els millors vins, per la seva història i disseny, marquen la diferència»

Núria Martí va rebre una menció especial del IV Concurs BlocDOCat | El seu bloc es beu pels ulls: disseny, etiquetes i històries del món del vi

Reportatge
Vés a: L’Europa que castiga els cellers

L’Europa que castiga els cellers

13 països de la UE tenen un impost especial sobre el vi, i en 16 també s'aplica un gravamen als escumosos. La resta s'acullen a la normativa europea d'harmonització fiscal, que permet als estats fixar un tipus zero per al vi

Vés a: Serrat abandona el vi

Serrat abandona el vi

Un grup d'inversors compra els cellers Mas Perinet i el d'Antonio Casado, soci de Serrat

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal