VADEVI.cat | Actualitzat el 05/05/2012 a les 09:38h

Tercera edició del Vinya dels artistes

El concepte artístic La Vinya dels Artistes és una iniciativa que proposa experiències artístiques en l'entorn de les vinyes i que enguany arriba a la seva tercera edició al Mas Blanch i Jové, celler de la DO Costers del Segre (a l'esquerra, una de les intervencions artístiques de la finca).  

Cada edició ha estat dedicada a un artista. Així, la primera o Any Zero va ser dedicada a Guinovart, de qui es va inaugurar l'escultura "L'Orgue de Camp", i la segona o Any U, va tenir el músic, compositor i creador Carles Santos, que va crear l’obra “Vi Sonor”. Enguany, l'Any Dos estarà dedicat a l'escultor Esteve Casanoves, que presentarà una obra de fusió de ferro, vidre i llum.

Casanoves ha dissenyat un amfiteatre que s'inaugurarà aquest any, un espai creat per Mas Blanch i Jové per posar-lo a la disposició del col·lectiu artístic. L'obra, que es presentarà al juny, constarà de tres parts, en la primera el públic gaudirà d'un espectacle 'Al moll de l'os, l'olivera', dirigit per la creadora artística Maria Vera, una aposta vinculada amb el concepte de l'harmonia en el qual es barrejarà música, dansa, poesia i altres sorpreses per fabricar un sentiment d'amor entre l'espai i els espectadors que sigui capaç de perdurar en el temps.
 
En la segona part, una acròbata destaparà 'La Llum Planant Damunt la Terra', la impressionant escultura de més de 8 metres d'altura d’Esteve Casanoves que, presidint la vinya, integrarà el ferro, el vidre i la llum perquè es fusionin amb la Terra. Finalment, podrem conèixer el vi Saó Expressiu a Esteve Casanoves: cada ampolla és una obra única de l'artista i l'edició està limitada a només 300 ampolles magnum. 
 
Acabarà la nit enmig de la Vinya dels Artistes amb un maridatge dels vins Saó Blanc, Saó Rosat, Saó Abrivat i Saó Expressiu amb cuina del territori i amb música sota les estrelles.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: «Birding» a Segura Viudas

«Birding» a Segura Viudas

L'Heretat incorpora l'observació ornitològica a la seva oferta d'enoturisme

Vés a: Torres Secret del Priorat 2011: Message in a bottle

Torres Secret del Priorat 2011: Message in a bottle

Un vi dolç negre de verema tardana i edició limitada, elaborat amb carinyena i garnatxa

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Agenda

» Diumenge 1 de març, 11h

Presentació "Exposició a tres bandes" a les caves Vilarnau
 Caves Vilarnau. Crta. Espiells km1.4 – 08770 SANT SADURNÍ D’ANOIA

» Diumenge 1 de març, 11h

Presentació "Exposició a tres bandes" a les caves Vilarnau
 Caves Vilarnau. Crta. Espiells km1.4 – 08770 SANT SADURNÍ D’ANOIA

» Dimecres, 4 de març

Seminari en anglès dirigit per Ferran Centelles
 Vilafranca del Penedès

» Dijous, 5 de març

Inauguració de la mostra "Postals del Penedès"
 Casal municipal del Tívoli de Vilafranca

» Diumenge, 8 de març

Saló de vins naturals a Poblenou
 Poblenou
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Vés a: El rei negre i els patges d'honor

El rei negre i els patges d'honor

Els millors vins negres de Catalunya segons els Premis Vinari 2014 destaquen per una excel·lent relació qualitat-preu

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

L'actor i imitador parla de vins a la secció “Parlem amb...” del web de la DO Catalunya

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Vés a: Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l’enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal