ManresaInfo.cat | Actualitzat el 23/03/2012 a les 12:00h

Oller del Mas, 1r celler català amb certificat de petjada de CO2

Aquest certificat quantifica les emissions de CO2 que són alliberades a l'atmosfera durant la producció i comercialització del producte

Castell d'Oller del Mas. Foto: OdelM

El proper dia 26 de març de 2012, coincidint amb la inauguració de la 19ª edició de la fira Alimentària de Barcelona, es durà a terme la presentació i el lliurament del certificat per part de BSI de la verificació de la petjada de CO2 pel seu vi Petit Bernat. Aquesta acció es portarà a terme al voltant de les 12:30h al stand B 255 del pavelló 3 de Fira Gran Via, lloc on s'ubica el Celler expositor Oller del Mas.

El Celler Oller del Mas, situat a Manresa i pertanyent a la DO Pla de Bages és el primer Celler català de producció vinícola en obtenir aquest certificat.

Més informació a ManresaInfo.cat

Navega per les etiquetes

do pla de bagesvioller del mas

COMENTARIS

+0
-0
Molt bé
Bakkhos, 29/03/2012 a les 13:20
Molt bé, per empreses petites que poden donar exemple de rigor i de preocupació per la sostenibilitat.
Pensem que lo que fan no els beneficia sols a ells, sino que ens beneficia a tots i això mereix el premi del nostre apreci i reconeixement.
Seguiu així donant exemple i segur que d'altres s'hi afegiran en l'esforç per fer les coses cada vegada millor.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: «Birding» a Segura Viudas

«Birding» a Segura Viudas

L'Heretat incorpora l'observació ornitològica a la seva oferta d'enoturisme

Vés a: Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

'Purgatori' prové de la finca de L’Aranyó, a les Borges Blanques

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Premis Vinari dels Vermuts Catalans
Vés a: Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

La primera edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans tindrà lloc a Reus a l'abril de 2015

Agenda

» Cap de setmana 3, 4 i 5 d'abril

Activitats enoturístiques al Celler el Masroig
 El Masroig (Priorat)

» Diumenge, 5 d'abril

Nova edició del Walk & Wine al Celler Mas Vicenç
 Celler Mas Vicenç, Cabra del Camp

» Dies 4, 5 i 6 d'abril

Setmana Santa en família a Albet i Noya
 Sant Pau d'Ordal
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Els vins del Principat obtenen 22 medalles d'or, que sumades a les 29 dels vins nord-catalans, amfitrions a Perpinyà, representen dos terços de les 75 atorgades

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Catalunya, líder en exportació de vi

Catalunya, líder en exportació de vi

És la comunitat que té més empreses amb comerç internacional de vi i la que més factura a l'exterior

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

L'actor i imitador parla de vins a la secció “Parlem amb...” del web de la DO Catalunya

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Vés a: Els Violets: del mite a la realitat

Els Violets: del mite a la realitat

Quin va ser el destí dels milions de litres de vi que van sortir del Priorat la primera meitat del segle passat?

Vés a: Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l’enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal