ManresaInfo.cat | Actualitzat el 23/03/2012 a les 12:00h

Oller del Mas, 1r celler català amb certificat de petjada de CO2

Aquest certificat quantifica les emissions de CO2 que són alliberades a l'atmosfera durant la producció i comercialització del producte

Castell d'Oller del Mas. Foto: OdelM

El proper dia 26 de març de 2012, coincidint amb la inauguració de la 19ª edició de la fira Alimentària de Barcelona, es durà a terme la presentació i el lliurament del certificat per part de BSI de la verificació de la petjada de CO2 pel seu vi Petit Bernat. Aquesta acció es portarà a terme al voltant de les 12:30h al stand B 255 del pavelló 3 de Fira Gran Via, lloc on s'ubica el Celler expositor Oller del Mas.

El Celler Oller del Mas, situat a Manresa i pertanyent a la DO Pla de Bages és el primer Celler català de producció vinícola en obtenir aquest certificat.

Més informació a ManresaInfo.cat

Notícies relacionades

Navega per les etiquetes

do pla de bagesvioller del mas

COMENTARIS

+0
-0
Molt bé
Bakkhos, 29/03/2012 a les 13:20
Molt bé, per empreses petites que poden donar exemple de rigor i de preocupació per la sostenibilitat.
Pensem que lo que fan no els beneficia sols a ells, sino que ens beneficia a tots i això mereix el premi del nostre apreci i reconeixement.
Seguiu així donant exemple i segur que d'altres s'hi afegiran en l'esforç per fer les coses cada vegada millor.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: 5 Viudas # Sumoll 2011: Alguna cosa està canviant

5 Viudas # Sumoll 2011: Alguna cosa està canviant

La nova col·lecció de Segura Viudas aposta per les varietats autòctones

Vés a: Torres Habitat Negre 2012: Respecte pel territori

Torres Habitat Negre 2012: Respecte pel territori

Els “entre sis i vuit mesos de criança en bóta” que s'indiquen la fitxa tècnica no semblen haver domesticat la força d'aquest vi de caràcter marcadament mediterrani

Vés a: Massard: «La gastronomia és la gran ambaixadora dels vins catalans»

Massard: «La gastronomia és la gran ambaixadora dels vins catalans»

El recentment nomenat millor viticultor del 2013 per la xarxa Naked Wines, Franck Massard, es proposa elaborar un vi del Priorat d'alta gamma

Agenda

» 19 d’abril, dissabte

Fira de les Cooperatives del Priorat
 Castell del vi. Falset

» Dissabte 19 d'abril

5a edició de Poboleda Vins
 Càmping de Poboleda

» 19 i 20 d’abril, dissabte i diumenge,

Tast dels vins i de la història de la Morera de Montsant i d'Escaladei
 Castell de la Morera de Montsant

» 22 d’abril, dimarts

Lliurament dels premis del concurs de vins de qualitat de la DO Penedès
 La Torre del Gall, Sant Cugat Sesgarrigues

» Febrer, març i abril

Sessions de tastos i maridatges
 Celler Online
Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Entrevista
Vés a: Xavier Garcia: «A la DO Alella acabarem apujant els preus»

Xavier Garcia: «A la DO Alella acabarem apujant els preus»

L'enòleg i copropietari d'Alella Vinícola augura que en 5-15 anys la producció amb DO Alella s'exhaurirà cada cop més aviat

Entrevista
Vés a: Jordi Bort: «Els catalans han de tenir el vi català com a primera opció»

Jordi Bort: «Els catalans han de tenir el vi català com a primera opció»

El director de l'Incavi es mostra confiat en l'augment de producte propi a Catalunya

Entrevista
Vés a: Àlex Torelló: «Amb el Kripta som profetes a la nostra terra»

Àlex Torelló: «Amb el Kripta som profetes a la nostra terra»

L'enòleg d'Agustí Torelló Mata defensa que el Vinari d'Or al Millor Escumós Gran Reserva Premium demostra que el producte estrella del celler "està en el seu millor moment"

Entrevista
Vés a: Roig: «El Gran Vinari d'Or servirà per reivindicar els vins dolços»

Roig: «El Gran Vinari d'Or servirà per reivindicar els vins dolços»

L'elaborador del Garnatxa d’Empordà Solera Mas Llunes 2002, gran triomfador dels Premis Vinari destaca la repercussió que ha tingut el guardó | Amb una producció de 2.000 ampolles, el vi guanyador és a punt de sortir al mercat

Entrevista
Vés a: Pere Llopart: «A Espanya diferencien entre cava espanyol i cava català»

Pere Llopart: «A Espanya diferencien entre cava espanyol i cava català»

El guanyador del Premi Monvínic a la Trajectòria Personal carrega contra la sobreproducció del cava, que ha fet caure els preus a un punt “irrisori, ridícul i desprestigiat” i alerta de la pèrdua de quota de mercat a l'Estat espanyol

Entrevista
Vés a: Ramon Jané: «Els Premis Vinari ajudaran a promocionar el vi català»

Ramon Jané: «Els Premis Vinari ajudaran a promocionar el vi català»

El responsable del Mas Candí Brut Nature 2009, Vinari d'Or al Millor Escumós Jove, assenyala que aquest cava destaca “per la seva originalitat i diferència”

Entrevista
Vés a: Joan Àngel Lliberia: «La DO Terra Alta és un monstre ocult»

Joan Àngel Lliberia: «La DO Terra Alta és un monstre ocult»

L'elaborador de l'Edetària Blanc 2011 i el Via Edetana Negre 2011 reivindica el potencial de la seva denominació d'origen

Entrevista
Vés a: Ricard Sebastià Foraster: «El premi ens motiva a seguir fent bon vi»

Ricard Sebastià Foraster: «El premi ens motiva a seguir fent bon vi»

L'enòleg del Josep Foraster Collita 2012, Vinari d'Or al Millor Negre Jove, espera que el Premis Vinari ajudin a potenciar la DO Conca de Barberà

Entrevista
Vés a: Llopart: «Calien uns premis com els Vinari per potenciar els vins catalans»

Llopart: «Calien uns premis com els Vinari per potenciar els vins catalans»

El guanyador del Vinari d'Or al Millor Blanc Jove amb el Llopart Vitis 2012 destaca que els guardons han fet créixer l'interès i les comandes

Entrevista
Vés a: Jordi Casanovas Grau: «El vi rosat és el que més costa de fer»

Jordi Casanovas Grau: «El vi rosat és el que més costa de fer»

L'enòleg del Jaume Grau i Grau Merlot 2012, Vinari d'Or al Millor Vi Rosat, assenyala que aquests vins “s'elaboren com negres i es vinifiquen com blancs”



Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal