Vés a: Els millors vins de Catalunya, aquest cap de setmana a Rubí

Els millors vins de Catalunya, aquest cap de setmana a Rubí

Cellers guardonats als Premis Vinari 2014 presentaran els seus vins

Vés a: La primera Nit dels Vins Costers del Segre

La primera Nit dels Vins Costers del Segre

​Aquest divendres 24 d'octubre, Txe Arana presentarà la Nit, i durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de la “Festa del Vi de Lleida”

Vés a: ​Decanter recomana Priorats

​Decanter recomana Priorats

Els experts de la famosa revista britànica fan una tria de vins top d’aquesta regió i al març organitzaran un tast magistral de vins mediterranis

Vés a: Més de 500 assistents “Tocats pel vi”

Més de 500 assistents “Tocats pel vi”

La Bodeguilla fa d’aparador de les novetats dels cellers representats al Palauet del Passeig de Gràcia

Vés a: N Sra del Portal 2013: el cor de Batea

N Sra del Portal 2013: el cor de Batea

Aquest vi fa doblet als Premis Vinari 2014 aconseguint l’Or pel Millor Rosat de Catalunya i també el reconeixement al Millor Rosat de Producció Ecològica

Vés a: 1er Concurs de Tast de Caves per parelles

1er Concurs de Tast de Caves per parelles

El Celler del Cava de Terrassa convoca la primera edició d'aquest certament dotat amb 500 euros per a la parella guanyadora

Vés a: Torna el vi de tina enmig de la vinya

Torna el vi de tina enmig de la vinya

Abadal fa un tast en primícia de la segona anyada del vi, que està actualment fermentant en tines de pedra seca

Vés a: Fermí Fernández es fa sommelier

Fermí Fernández es fa sommelier

Un centenar de persones van assistir dissabte a l’estrena de l’original monòleg, que va tenir lloc a Caves Nadal | L'èxit fa programar una segona representació el 8 de novembre

Vés a: Barceló sempre amb el Cava

Barceló sempre amb el Cava

El pintor mallorquí ha estat investit Confrare d’Honor i afirma que l'escumós ha estat molt present en la seva vida i així seguirà

Vés a: Torres obre «Barcelona» a Bahrein

Torres obre «Barcelona» a Bahrein

La vinoteca serveix en exclusivitat més de 40 vins i destil·lats elaborats a l'estat espanyol, Xile i Califòrnia

Vés a: El Priorat guanya a Madrid

El Priorat guanya a Madrid

1902 Carinyena Centenària 2009 de Mas Doix és el “Vi Revelació 2015” de la Guia Peñín

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Vés a: Aquest any el Fòrum Gastronòmic també a Barcelona

Aquest any el Fòrum Gastronòmic també a Barcelona

El certamen coincidirà amb la fira Hostelco i dedicarà un espai especialitzat “Fòrum vi”

Vés a: Torna el fòrum EcoSostenibleWine

Torna el fòrum EcoSostenibleWine

Referència de la viticultura sostenible i ecològica que converteix el Penedès en pioner d'aquest debat

Vés a: Monvínic es renova

Monvínic es renova

La remodelació dels espais, la reincorporació d'Isabelle Brunet i les novetats de Guillem Oliva configuren la nova línia d'aquest establiment barceloní especialitzat en vins de tot el món

Vés a: Isabel Coixet i Josep Maria Pou rebran els premis Most

Isabel Coixet i Josep Maria Pou rebran els premis Most

La periodista Màbel Martí repeteix com a presentadora per segon any consecutiu del Festival

Vés a: Valentí Llagostera: «Córrer és salut, i salut també és bon vi»

Valentí Llagostera: «Córrer és salut, i salut també és bon vi»

L'ex-maratonià i propietari del Celler Mas Doix organitza la 3a Cursa i Caminada "EntreVinyes" a Poboleda, el proper dissabte 25 d’octubre

Vés a: Gaintus 500+: el sumoll en texans

Gaintus 500+: el sumoll en texans

L’anhel de l'Heretat Mont-Rubí és que en un futur aquesta sigui la varietat que abanderi els vins negres del Penedès

Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Vés a: Rosa Domènech: «Terra Alta ha deixat de ser la DO desconeguda»

Rosa Domènech: «Terra Alta ha deixat de ser la DO desconeguda»

El celler Xavier Clua s'ha endut el Gran Vinari d'Or gràcies a un “treball d'equip” que mostra el canvi que experimenta aquesta Denominació d'Origen en els últims anys

Vés a: Premis DO, la competència a casa

Premis DO, la competència a casa

Els Premis distingeixen tres vins de cadascuna de les dotze DO catalanes amb els Vinari d'Or Especial, Vinari de Plata Especial i Vinari de Bronze Especial

Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or al millor vi és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic a la trajectòria

Vés a: Mil·lennium 2011 de Xavier Clua, el gran vi català

Mil·lennium 2011 de Xavier Clua, el gran vi català

Aquest negre de criança de la DO Terra Alta s'emporta el màxim guardó dels Premis Vinari, el Gran Vinari d'Or, que ha obtingut la màxima puntuació entre els gairebé 800 vins que s'han sotmès al veredicte dels 65 membres del jurat

Vés a: Josep Lluís Pérez Verdú, Premi Monvínic a la Trajectòria Personal en el Món del Vi

Josep Lluís Pérez Verdú, Premi Monvínic a la Trajectòria Personal en el Món del Vi

Biòleg de formació, durant la seva carrera ha aplicat amb èxit la recepta científica i tècnica per millorar la viticultura i l'elaboració de vins, com ho demostren la revolució dels vins del Priorat que va impulsar i el seu Clos Martinet, un dels vins més valorats del país

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Fermí Fernández serà 'El sommelier'

Fermí Fernández serà "El sommelier"

L'actor estrena a Caves Nadal aquest monòleg sota la direcció de Toni Albà | 18 d'octubre

Vés a: La Cursa del Cava amb la lluita contra les malalties del cor

La Cursa del Cava amb la lluita contra les malalties del cor

L'esdeveniment esportiu es farà el 26 d’octubre i recollirà fons per a la Marató de TV3

Vés a: Verkami per publicar el llibre 'L'Olivera, terra i gent'

Verkami per publicar el llibre "L'Olivera, terra i gent"

Fins al proper 15 de novembre, la cooperativa s’ha proposat recollir en una campanya de micromecenatge 10.000€ per poder finançar la publicació

Vés a: Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Tot i ser un gran productor de caves, l'Heretat Segura Viudas també fa petites produccions molt especials com aquesta

Vés a: Lluís Llach, novel·lista en terra de vins

Lluís Llach, novel·lista en terra de vins

El cantant ambienta la seva segona novel·la, 'Les dones de la Principal', al Priorat

Vés a: Mas, cava i crits d'independència

Mas, cava i crits d'independència

Dissabte es va coronar la nova Reina del Cava, la nedadora de sincronitzada, Ona Carbonell

Vés a: Cánovas: «El Cava és un símbol, ha d'estar a l'altura del nostre país»

Cánovas: «El Cava és un símbol, ha d'estar a l'altura del nostre país»

El sommelier i ambaixador de Monvínic va inaugurar el Cavatast 2014

Vés a: El pantà de Sant Antoni envellirà els vins pallaresos

El pantà de Sant Antoni envellirà els vins pallaresos

Una prova pilot revelarà les avantatges del "celler submergit"

Vés a: Raimat, 100 anys i amb salut de ferro

Raimat, 100 anys i amb salut de ferro

Per celebrar el seu aniversari el celler presenta Raimat 100, un cupatge exclusiu de chardonnay i xarel·lo i de producció limitada a 603 unitats

Vés a: El Most Festival estrena el nou film del director de Mondovino

El Most Festival estrena el nou film del director de Mondovino

La pel·lícula Natural Resistance és una oda al vi natural italià i la cultura rural

Vés a: Josep Varias: «L'aposta pel disseny dels nostres cellers és raó d'orgull»

Josep Varias: «L'aposta pel disseny dels nostres cellers és raó d'orgull»

Especialitzada en la impressió d'etiquetes per a vins, caves i licors, Gràfiques Varias produeix 650 milions d'etiquetes cada any i aposta per la innovació de producte | Les medalles adhesives dels guanyadors dels Premis Vinari 2014 s'imprimiran a les seves instal·lacions, al cor del Penedès 
Vés a: Torna la Festa del Vin Blanc a Scala Dei

Torna la Festa del Vin Blanc a Scala Dei

A la Cartoixa s'organitza el tast de vins i la mostra de vins dolços i rancis del Priorat

Vés a: Agricultura vol més vins catalans als restaurants

Agricultura vol més vins catalans als restaurants

La campanya VINUM insta als participants a tenir almenys el 75% de vins de les diferents DO

Vés a: Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l’import recaptat a la Mostra de Vins i Caves

Pelegrí lliura a Diàlegs de Dona l’import recaptat a la Mostra de Vins i Caves

La 34a edició d’aquest certamen arriba a 155.000 assistents i els tastos s’incrementen un 13,4%

Vés a: Les Franqueses prepara la 1ª Festa del Vi

Les Franqueses prepara la 1ª Festa del Vi

Una dotzena de cellers i activitats oferiran un dia de tastos i activitats populars

Vés a: 'Les rondes del vi' repeteix al Most Festival

"Les rondes del vi" repeteix al Most Festival

L'11 i 12 de novembre, el vídeo del centenari de la Cooperativa Falset Marçà es passarà per a les escoles al Vinseum

Vés a: Els millors ecològics

Els millors ecològics

Les DO Penedès, Terra Alta, i Cava, les més premiades en aquesta categoria

Vés a: Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

El director dels Premis Vinari destaca la incorporació dels vermuts al certamen

Vés a: Nou curs de marges amb pedra seca

Nou curs de marges amb pedra seca

Albet i Noya oferirà treball a sis alumnes del curs per treballar a la seva finca

Vés a: Comença l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

Comença l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

La formació s'inicia aquest octubre i la inauguració oficial serà el 3 de novembre a l'Escavi

Vés a: Vilalba dels Arcs fa la Verema de la Passió

Vilalba dels Arcs fa la Verema de la Passió

El Patronat de la Passió elabora el vi de la mateixa manera que es feia en temps de Jesús

Vés a: El dòmino de Sangre de Toro

El dòmino de Sangre de Toro

Torres enfrontarà a diverses generacions amb tres campionats a les places populars de Barcelona, Madrid i Màlaga

Vés a: La nova xapa de Vilarnau

La nova xapa de Vilarnau

El seguidors de Facebook han dissenyat la placa del seu cava Brut Rosé, edició limitada


 
Vés a: Tomàs Cusiné assumeix la direcció de Castell del Remei i Cérvoles

Tomàs Cusiné assumeix la direcció de Castell del Remei i Cérvoles

L'enòleg passarà a dirigir un grup que integrarà a quatre cellers

Vés a: Els vins de Monvínic ja es poden comprar online

Els vins de Monvínic ja es poden comprar online

Neix la botiga online amb l'objectiu apropar vins dels cinc continents a clients i professionals

Vés a: II Experiència Verema Barcelona, el 10 de novembre

II Experiència Verema Barcelona, el 10 de novembre

El portal online Verema.com torna amb la seva fira de vins a la capital i compta amb la participació de més de 100 cellers i distribuïdors

Vés a: Torna “Hotels amb DO” amb 25 llocs on poder tastar vins catalans i els Premis Vinari

Torna “Hotels amb DO” amb 25 llocs on poder tastar vins catalans i els Premis Vinari

Enguany l’Hotel Hilton Diagonal Mar acollirà un tast solidari per a recollir fons per a l’Obra Social Sant Joan de Déu | Del 13 al 19 d’octubre

Vés a: Més de 100 cellers de Tarragona, a la nova aplicació mòbil de l'Enoguia

Més de 100 cellers de Tarragona, a la nova aplicació mòbil de l'Enoguia

Està disponible per a iPhone i Android i es pot descarregar de forma gratuïta des dels seus respectius markets

Vés a: Obre Verol, la nova vinateria de la dreta de l'Eixample

Obre Verol, la nova vinateria de la dreta de l'Eixample

La filosofia que regirà l’establiment serà de qualitat, proximitat i exclusivitat

Vés a: La Cooperativa Agrícola de la Conca construirà un nou celler el 2015

La Cooperativa Agrícola de la Conca construirà un nou celler el 2015

La nova planta s'ubicarà a la carretera de Blancafort, al terme de Solivella i té un pressupost de 4,5 milions d'euros

Vés a: Jané Ventura fa 100 anys

Jané Ventura fa 100 anys

Celebració del centenari del celler vendrellenc amb un tast de vins històrics

Vés a: II Jornades de Microproductors de Vi

II Jornades de Microproductors de Vi

28 i 29 de novembre | Els petits cellers de produccions limitades exposaran les seves elaboracions a Sant Julià de Lòria (Andorra)

Vés a: Monvínic Experience amb Chucho Valdés i Josep Roca

Monvínic Experience amb Chucho Valdés i Josep Roca

3 de novembre | En el marc del Festival Internacional de Jazz, Monvínic se suma a les nits de concerts amb la proposta d’un duo exclusiu

Vés a: Torna el cicle #VisàvisTR3SC

Torna el cicle #VisàvisTR3SC

Converses amb personatges del món de la cultura catalana acompanyats de vins catalans

Vés a: El referèndum en un vi

El referèndum en un vi

El disseny de l'etiqueta permet personalitzar l'ampolla amb la senyera o bé la bandera espanyola

Vés a: Es posposa la presentació del Priorat a la candidatura de la UNESCO

Es posposa la presentació del Priorat a la candidatura de la UNESCO

Els impulsors cerquen finançament per entregar el dossier final de la proposta

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Agenda

» Divendres, 24 d'octubre

La primera Nit dels Vins Costers del Segre
 Lleida

» Dissabte, 25 d'octubre

Cursa "entrevinyes Mas Doix" a Poboleda
 Poboleda

» Del 25 d'octubre al 26 d'octubre

Fira del Vi de Rubí: Tasta el Premis Vinari! El Celler - C. Pintor Coello, s/n - Rubí

» Dijous, 30 d'octubre

Tast de vins de la DO Pla de Bages sense celler
 Rest. Mas de la Sala (Sallent)

» Diumenge, 2 de novembre

6ª FESTA DEL VIN BLANC A SCALA DEI
 La Cartoixa d'Scala Dei
Vés a: Chartier: «El vi català no és només vi»

Chartier: «El vi català no és només vi»

El reconegut sommelier, investigador i escriptor canadenc assessora el nou "Tapas 24" de Montreal i participarà al Wine & Culinary International Forum el 28 de setembre a Barcelona

Reportatges
Vés a: La ratafia, una oferta tradicional que va dels Pirineus a la Costa Brava

La ratafia, una oferta tradicional que va dels Pirineus a la Costa Brava

Aquest licor típic català es passa al mercat gironí amb una proposta més mediterrània | Nous productes i col·laboracions amb formatgeries, gelateries i restaurants per promocionar-la a tot Catalunya

Vés a: El Cava a The New York Times

El Cava a The New York Times

El famós crític americà Eric Asimov va fer un article sobre el xarel·lo i els seus millors representants com Recaredo, Gramona, Mestres, Bohigas, Castellroig i Raventós i Blanc

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Vi de barril

Vi de barril

Servir directament de la bóta, una opció que torna

Reportatges
Vés a: El Museu del Vermut obre les portes

El Museu del Vermut obre les portes

Centenars de visitants a la primera jornada d'obertura del nou equipament de Reus

Destaquem
Vés a: Ja hi ha nom: Clàssic Penedès

Ja hi ha nom: Clàssic Penedès

El Consell Regulador de la DO Penedès ha aprovat el nom definitiu dels vins escumosos que empara

Vés a: Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

Miquel Calçada: «Consumim a Catalunya prou vi català?»

El comissari del Tricentenari explicita el suport a la segona edició dels Premis vinari fent una crida a "prestigiar, consumir, recomanar i defensar" els vins elaborats a Catalunya

Vés a: Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Jordi Bort: «És un encert que cada territori tasti el seu vi»

Aquest dilluns ha tingut lloc a Gandesa el darrer tast de la fase preliminar dels Premis Vinari 2014 || L'importador de vins xinès Andrew Tan ha participat a la jornada, coincidint amb una visita a la comarca

Vés a: Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

Premis Vinari 2014, per «conèixer i reconèixer» el vi català

El conseller Pelegrí presenta la segona edició dels guardons del vi català tot destacant la "transcendència per a tot el sector" de l'increment del consum

Vés a: Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

Valentí Roqueta: «Els Premis Vinari fan més grans els vins catalans»

L'Escola Joviat de Manresa acull la tercera sessió de tastos dels Premis Vinari 2014

Vés a: València: «Catalunya ara és molt avantguardista»

València: «Catalunya ara és molt avantguardista»

El propietari de la distribuïdora Cuvée 3000, celebra el primer any del seu bar especialitzat en vins naturals i se sent orgullós de la qualitat dels vins catalans

Vés a: Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

El president de l'Associació Catalana d'Enòlegs considera que la primera edició dels Premis Vinari va representar un salt qualitatiu en la valoració dels nostres vins per part dels comsumidors

Vés a: José Roldán:  «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

José Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

El president de l'Associació Catalana de Sommeliers reconeix que durant molt de temps "ens hem envoltat d'un esnobisme que no es permetia dir el que veritablement sentíem"

Entrevista
Vés a: Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Fisac: «La viticultura ecològica està més avançada a Catalunya»

Mariano Fisac va guanyar el Millor post sobre vi català fet fora de Catalunya

Reportatge
Vés a: L’Europa que castiga els cellers

L’Europa que castiga els cellers

13 països de la UE tenen un impost especial sobre el vi, i en 16 també s'aplica un gravamen als escumosos. La resta s'acullen a la normativa europea d'harmonització fiscal, que permet als estats fixar un tipus zero per al vi

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal