Vés a: Miró Reserva Etiqueta Negra: el vermut més «green»

Miró Reserva Etiqueta Negra: el vermut més «green»

Un clàssic dels aperitius que s’elabora amb l’antiga fórmula de la família i amb un mètode de soleres que potencien el seu caràcter

Vés a: Jornada sobre «les flors del cava», a l'Heretat

Jornada sobre «les flors del cava», a l'Heretat

El 19 d'abril, la cuinera Iolanda Bustos guiarà una jornada enogastrònomica a Segura Viudas

Vés a: El celler Mas Doix, entre els millors del món segons Vivino

El celler Mas Doix, entre els millors del món segons Vivino

La plataforma online lliura els 'Wine Style Awards' entre els vins mes ben valorats per usuaris

Vés a: Les millors bombolles dels Vinari triomfen a l'Espai Penedès BCN

Les millors bombolles dels Vinari triomfen a l'Espai Penedès BCN

L'Acadèmia Tastavins organitza tastos per a donar a conèixer el vi català de manera amena i divertida

Vés a: Carme Ruscalleda: «El vermut és joventut. És moment de llibertat»

Carme Ruscalleda: «El vermut és joventut. És moment de llibertat»

La xef santpolenca sempre té unes ampolles de vermuts a la seva cuina i els utilitza sovint en els seus plats

Vés a: Codorníu Raventós, entre els 100 millors cellers del món

Codorníu Raventós, entre els 100 millors cellers del món

Els vins del grup han obtingut recentment quatre medalles d'or i cinc de plata al concurs Bacchus 2015

Vés a: Els castells, protagonistes d'una nova gamma de Covides

Els castells, protagonistes d'una nova gamma de Covides

'Casteller' està formada per cinc vins DO Penedès i quatre caves

Vés a: Manel Marquès: «El vermut no està de moda, el 'postureig', sí»

Manel Marquès: «El vermut no està de moda, el 'postureig', sí»

El fundador del Vermouth Club, on es tasten aperitius de tot el món, s'apunta al jurat dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans

Vés a: Priorat, a les quatre estacions

Priorat, a les quatre estacions

S'ha presentat la Guia 2015 amb activitats amb vi de la DOQ Priorat de cap a cap d'any

Vés a: Què fa el suro al vi?

Què fa el suro al vi?

Segons es desprèn de la Jornada Tècnica d'avui a Palafrugell, usar tap de suro és la millor manera de tapar vins i caves

Vés a: Es destapa a Reus el primer concurs de vermuts de Catalunya

Es destapa a Reus el primer concurs de vermuts de Catalunya

El Premi Time Out al Millor Vermut Musical ha estat atorgat a Cal Marino

Vés a: «Alella, la vinya de Barcelona»

«Alella, la vinya de Barcelona»

La tradició vitivinícola i la ubicació privilegiada són els dos elements destacats de la nova marca turística d'Alella

Vés a: Torres compra més vinyes a Ribera del Duero

Torres compra més vinyes a Ribera del Duero

La companyia que té un celler a Fompedraza des del 2003 vol elaborar un vi icona

Vés a: Vins i música d'autor al Decanta, a partir de dijous

Vins i música d'autor al Decanta, a partir de dijous

El festival que es fa a Sant Sadurní d'Anoia comença dijous amb l'activitat «Un cert grau femení»

Vés a: Per delir-se amb els Vinari escumosos

Per delir-se amb els Vinari escumosos

L'Acadèmia Tastavins enceta amb els escumosos una sèrie de tastos amb els Premis Vinaris 2014 com a protagonistes

Vés a: Un any d'imatges de l'Heretat

Un any d'imatges de l'Heretat

El fotògraf Oriol Alemany presenta un recull de retrats de Segura Viudas

Vés a: Per a vermutaries i estetes

Per a vermutaries i estetes

L'únic museu del món dedicat al vermut, mostra, al centre de Reus, objectes relacionats amb més de 1900 marques

Vés a: Empar Moliner: «Has de venir al Catalan Weekend i tastarem vins»

Empar Moliner: «Has de venir al Catalan Weekend i tastarem vins»

La passió pel vins de l'escriptora i periodista, protagonistes d'un dels vídeos de la campanya d'Omnium Cultural per donar a conèixer el procés català al món

Vés a: Cocteleria i mixologia, protagonistes del nou diploma del CETT

Cocteleria i mixologia, protagonistes del nou diploma del CETT

Javier de las Muelas, empresari i expert en les dues disciplines, serà el director d’aquests primers estudis universitaris de l’Estat espanyol

Vés a: Dues Estones de Mishima al 7 Portes

Dues Estones de Mishima al 7 Portes

El celler Vins de Mas Sersal presenta la seva gamma que ja es composa de sis vins | Amb el nou Vine, ja elaboren dos vins en col·laboració amb el grup Mishima

Vés a: La Fira Arrels del Vi es farà per primer cop a Barcelona el mes d'abril

La Fira Arrels del Vi es farà per primer cop a Barcelona el mes d'abril

La mostra de Sant Martí d'Empúries es farà al Born Centre Cultural el proper 18 d'abril emmarcada en el Festival Vívid

Vés a: ​El vermut a mossegades

​El vermut a mossegades

Miró entra a les cuines dels millors restaurants de Reus amb les jornades de la «cuina del vermut» | Del 18 al 29 de març

Vés a: Nadal, nou vi 100% xarel·lo vermell

Nadal, nou vi 100% xarel·lo vermell

Des d’aquest any ja es comercialitzen amb el segell de viticultura integrada els dos vins secs que elabora el celler

Vés a: Masia Serra Ino: 155 anys de criança

Masia Serra Ino: 155 anys de criança

El vi de la bóta del racó portat a la màxima expressió

Vés a: Cesk Freixas i Pau Vallvé, caps de cartell del Musi-Cata del Mas Foraster

Cesk Freixas i Pau Vallvé, caps de cartell del Musi-Cata del Mas Foraster

La segona edició d'quest cicle de maridatges de vi i música programa cinc sessions amb un total de set concerts

Vés a: Gramona es consolida en els caves de llarga criança amb l'Enoteca 2001

Gramona es consolida en els caves de llarga criança amb l'Enoteca 2001

El celler considera que el comú denominador entre les icones del vi escumós mundial són les llargues criances, com a sinònim de qualitat

Vés a: La Passió del vi

La Passió del vi

L'obertura de les àmfores del vi elaborat a l'estil romà especialment per la Setmana Santa s'ha convertit en tot un esdeveniment a Vilalba dels Arcs

Vés a: L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer

L’escenari vermutaire de Barcelona s’amplia amb Xavier Pellicer

El reconegut cuiner dóna vida a un espai bistrot i la «Vermuteria Carmelitas» al Raval

Vés a: S'aixeca el teló dels Vinari 2015

S'aixeca el teló dels Vinari 2015

Inscripcions obertes de la tercera edició del concurs de vins de Catalunya fins el 12 d'abril

Vés a: Marxa nòrdica, gastronomia i vi

Marxa nòrdica, gastronomia i vi

El celler Mas Vicenç de Cabra del Camp presenta el Walk & Wine

Falset Marçà, marida amb la nova novel·la de Miquel Valls

«Hilo Rojo» l'última novel·la del periodista televisiu es presentarà el proper divendres 27 de març a Móra d'Ebre

Vés a: Perfum amb olor de vi

Perfum amb olor de vi

Un vi de la varietat gewürztraminer serveix de base per una fragància femenina

Setmana Santa amb "experiència priorat"

Al Celler Joan Ametller preparen els propers dies amb activitats per a tothom

Vés a: ​Un brindis per l’elegància del Priorat

​Un brindis per l’elegància del Priorat

Sarah J. Evans MW dirigeix una «masterclass» al Decanter Mediterranean amb Mas Doix

Vés a: Nou règim de plantació de vinya

Nou règim de plantació de vinya

La gestió de les plantacions basada en autoritzacions, substituirà a l’actual règim de drets de vinya a partir de 2016

Vés a: Monvínic reestructura la seva carta

Monvínic reestructura la seva carta

Guillem Oliva renova la proposta gastronòmica del restaurant

Vés a: Oferta ampliada a la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges

Oferta ampliada a la 3a Setmana de la Malvasia de Sitges

Setze establiments, el doble que en l'edició passada, ofereixen menús maridats amb malvasia del 21 al 29 de març

"Terra de Garnatxa" i l'ACS treballaran plegats

L'Associació catalana de sommeliers aportarà tastadors a les activitats que promocionen la garnatxa

Vés a: El surf segueix l'onada del vi a Barcelona

El surf segueix l'onada del vi a Barcelona

Els vins de la DO Catalunya seran presents aquest dissabte al Movistar Surfcity Festival

Vés a: Més història del vi al Vinseum

Més història del vi al Vinseum

Un centenar de peces de nova adquisició del Museu del Vi de Vilafranca es mostren per primera vegada

Acord entre la DO Penedès i Riedel

Les dues marques s'uneixen per a reforçar la qualitat del seu producte

Vés a: L'experiència del vi per tothom aquesta Setmana Santa

L'experiència del vi per tothom aquesta Setmana Santa

Celler el Masroig ofereix activitats enoturístiques familiars durant el proper període de vacances

Vés a: L'Espinaler renova la seva imatge

L'Espinaler renova la seva imatge

La marca de Vilassar ha rejovenit el logotip per captar els nous mercats gurmet i aposta per un etiquetatge amb colors daurats, negres i fotografies del producte

Vés a: ​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

La recepta per elaborar un vermut tradicional segons els seus sabors, colors i estils

Vés a: 10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

El Programa de Transició al Treball fa pràctiques en una vinya gestionada pel VINSEUM

Vés a: Lletres i vi d'Alella

Lletres i vi d'Alella

El cicle 'Biblioteques amb DO' fa parada aquest mes de març a entitats alellenques

Vés a: S'inaugura l'exposició de les 'Postals del Penedès'

S'inaugura l'exposició de les "Postals del Penedès"

Dijous 5 de març | Mostra de paisatges vitivinícoles penedesencs al Casal del Tívoli de Vilafranca

Vés a: Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

L’Ajuntament posa en marxa el projecte de recuperació de la vinya d’en Sabater

Vés a: El vermut protagonitza unes Jornades Gastronòmiques

El vermut protagonitza unes Jornades Gastronòmiques

Setze restaurants de la ciutat oferiran un menú basat en «La cuina del vermut de Reus»

Vés a: Joan Colomo, Maika Makovski i Toti Soler al Decanta 2015

Joan Colomo, Maika Makovski i Toti Soler al Decanta 2015

El cicle de música, vins i caves d’autor, tindrà lloc del 26 al 29 de març a Sant Sadurní d’Anoia

Vés a: Esmorzars de forquilla, ganivet, vi català i negocis al Priorat

Esmorzars de forquilla, ganivet, vi català i negocis al Priorat

Nou programa de conferències Slow Business a l’Hotel Hostal Sport per conèixer iniciatives empresarials líders al voltant d’una taula

Vés a: 5 medalles per Licors Portet al Concurs Internacional «Catavinum»

5 medalles per Licors Portet al Concurs Internacional «Catavinum»

La Ratafia dels Raiers obté per primer cop una Gran Medalla d'Or

Noves tendències en viticultura

ADV de Covides organitza una jornada tècnica de debat sobre el present i futur del sector

Vés a: La Ruta del Vi del Priorat guanya adeptes

La Ruta del Vi del Priorat guanya adeptes

Les visites de 2014 van augmentar un 6% respecte les de l'any anterior

Vés a: La ratafia Terrània, Premi Cactus a la Millor Innovació

La ratafia Terrània, Premi Cactus a la Millor Innovació

Els professionals del màrqueting de Girona en valoren "l'evolució feta en un producte tan tradicional"

Vés a: Vi català, una reivindicació històrica

Vi català, una reivindicació històrica

Nou llibre dels autors de la Guia de Vins de Catalunya

Vés a: Enoticket.com, enoturisme en un clic

Enoticket.com, enoturisme en un clic

Neix una plataforma per a la venda d’activitats turístiques i relacionades amb el vi català

Vés a: ​Nova versió 2.0 de l’aplicació mòbil «MyOwnCorks»

​Nova versió 2.0 de l’aplicació mòbil «MyOwnCorks»

El cercador de vins per a dispositius iOS incorpora noves funcions

Vés a: El Museu de Badalona obre les portes a l’enoturisme

El Museu de Badalona obre les portes a l’enoturisme

El patrimoni històric de la ciutat s’ofereix com a recurs per als agents turístics | Lluís Tolosa presenta la Guia d’enoturisme d’Alella en un celler de més de 2.000 anys d’història

Vés a: «Birding» a Segura Viudas

«Birding» a Segura Viudas

L'Heretat incorpora l'observació ornitològica a la seva oferta d'enoturisme

Vés a: Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

'Purgatori' prové de la finca de L’Aranyó, a les Borges Blanques

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Premis Vinari dels Vermuts Catalans
Vés a: Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

La primera edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans tindrà lloc a Reus a l'abril de 2015

Agenda

» 26-29 de març

Decanta 2015
 Sant Sadurní d'Anoia

» Del 21 al 29 de març

Setmana de la Malvasia de Sitges
 Sitges

» Cap de setmana 3, 4 i 5 d'abril

Activitats enoturístiques al Celler el Masroig
 El Masroig (Priorat)

» Diumenge, 5 d'abril

Nova edició del Walk & Wine al Celler Mas Vicenç
 Celler Mas Vicenç, Cabra del Camp
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Els vins del Principat obtenen 22 medalles d'or, que sumades a les 29 dels vins nord-catalans, amfitrions a Perpinyà, representen dos terços de les 75 atorgades

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Catalunya, líder en exportació de vi

Catalunya, líder en exportació de vi

És la comunitat que té més empreses amb comerç internacional de vi i la que més factura a l'exterior

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

L'actor i imitador parla de vins a la secció “Parlem amb...” del web de la DO Catalunya

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Vés a: Els Violets: del mite a la realitat

Els Violets: del mite a la realitat

Quin va ser el destí dels milions de litres de vi que van sortir del Priorat la primera meitat del segle passat?

Vés a: Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l’enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal