Vés a: Recaredo investiga noves vies per predir el potencial qualitatiu del vi

Recaredo investiga noves vies per predir el potencial qualitatiu del vi

Les cristal·litzacions sensibles podrien revelar la capacitat de criança que pot assolir el vi o el seu potencial natural d'oxidació, entre d'altres dades

Vés a: Cal Feru fa 80 anys

Cal Feru fa 80 anys

La tradicional botiga de vins de Sant Sadurní d'Anoia ha preparat una sèrie d’activitats especials per aquest cap de setmana

Vés a: Espelt:«L'Empordà encara no sap com és, però sí d'on ve i cap a on va»

Espelt:«L'Empordà encara no sap com és, però sí d'on ve i cap a on va»

L'enòloga de Vilajuïga dirigeix una sessió de tast a Monvínic amb una selecció de vins representatius del renaixement de la regió

Vés a: Catalan Wine Landscapes, ruta del vi català per als estrangers

Catalan Wine Landscapes, ruta del vi català per als estrangers

El llibre, està escrit en anglès i és obra de l’il·lustrador Swasky

Vés a: Els vins de Vall del Corb s'alien amb la gastronomia local

Els vins de Vall del Corb s'alien amb la gastronomia local

Se signa un conveni de col·laboració entre els elaboradors i restauradors d'aquesta subzona de la DO Costers del Segre

Vés a: Més Que Paraules Negre 2012: de tarannà  bagenc

Més Que Paraules Negre 2012: de tarannà bagenc

De la finca Jaumandreu, que data del segle XII, neix aquest negre que preserva el record dels vins més contundents de la zona i es presenta amb mentalitat moderna

Vés a: Calçotades amb vi tarragoní

Calçotades amb vi tarragoní

Es presenta el llibre 'Gastronomia del Calçot de Valls', que es pot consultar íntegre per Internet

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: Miquel Pons i la màgia del tiratge

Miquel Pons i la màgia del tiratge

El celler penedesenc obre un canal a youtube per a donar a conèixer la seva tasca a través d'imatges

Vés a: Torre del Veguer Marta 2013: espurnes de moscatell

Torre del Veguer Marta 2013: espurnes de moscatell

Un escumós insòlit i sorprenent, alhora que fresc i elegant

Vés a: Premis Verema per a ​Sara Pérez, Secret del Priorat i Gramona Imperial

Premis Verema per a ​Sara Pérez, Secret del Priorat i Gramona Imperial

L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc a la jornada "Experiència Verema València" del pròxim 21 de febrer

Vés a: Tanca la revista Vino+Gastronomía, adéu a la Nariz de Oro

Tanca la revista Vino+Gastronomía, adéu a la Nariz de Oro

Els catalans Agustí Peris, David Seijas, Jordi Raventós, Montse Velasco i Joffre Tarrida van ser els sommeliers premiats del famós concurs

Vés a: Torres presentarà a Fitur la nova oferta enoturística 2015

Torres presentarà a Fitur la nova oferta enoturística 2015

El celler promocionarà el nou “recorregut de contrastos” a Mas La Plana i altres experiències enoturístiques

Vés a: Una americana s'enamora del trepat

Una americana s'enamora del trepat

Dues botigues de vins de l'estat de Massachusetts inclouen 'El Petit Carlania' Trepat Fosc 2013 entre la seva oferta

Vés a: ​Els vermuts Espinaler també a Hong Kong

​Els vermuts Espinaler també a Hong Kong

La firma maresmenca ha desembarcat a la capital asiàtica de la mà de les botigues gurmet Legouter

Vés a: Pardas Collita Roja 2012: un vi de novel·la de culte

Pardas Collita Roja 2012: un vi de novel·la de culte

L’ampolla que tot apassionat del sector recomana és una referència pels negres, com l’obra de Hammett que li dóna nom

Vés a: La Wine Business School de Vilafranca inicia l'activitat

La Wine Business School de Vilafranca inicia l'activitat

Aquest febrer s'impartirà un curs sobre Internacionalització i retail en el sector vitivinícola

Vés a: Tast a cegues per parelles dotat amb 1550 euros a Vilanova i la Geltrú

Tast a cegues per parelles dotat amb 1550 euros a Vilanova i la Geltrú

El convoca el restaurant Marejol i es durà a terme el pròxim dilluns 9 de febrer

Vés a: Mireia Torres renova al capdavant de  Qalidès

Mireia Torres renova al capdavant de Qalidès

L'Associació penedesenca confirma la presidència i la junta per als propers dos anys

Vés a: Malvasia per a l'aperitiu i les postres

Malvasia per a l'aperitiu i les postres

L'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges elabora quatre vins amb aquesta varietat, dolços o secs, joves, envellits o amb bombolles

Vés a: Abadal Criança 2010: les sorpreses del tast a cegues

Abadal Criança 2010: les sorpreses del tast a cegues

Quan no hi ha la influència dels prejudicis, s'imposa la qualitat i no el que és políticament correcte

Vés a: ​Als japonesos també els agrada el vermut Espinaler

​Als japonesos també els agrada el vermut Espinaler

La primera “Taverna Espinaler” a l'estranger es va inaugurar a finals d'any a Tòquio

Vés a: El Priorat de Marco Abella, millor vi del món a la Xina

El Priorat de Marco Abella, millor vi del món a la Xina

El vi Clos Abella 2009 ha onbtingut la màxima puntuació al Wine in China Magazine

Vés a: I ara, escumosos DOQ Rioja

I ara, escumosos DOQ Rioja

La Comissió Tècnica del Consell es reuneix aquest mes per debatre sobre aquesta demanda plantejada pels elaboradors

Vés a: Pere Guilera deixa la presidència de Pimecava per motius de salut

Pere Guilera deixa la presidència de Pimecava per motius de salut

El president sortint ha destacat que la patronal de les petites i mitjanes empreses elaboradores del cava està " més viva que mai"

Vés a: ​Vols copes de la Festa de la Verema?

​Vols copes de la Festa de la Verema?

L'Oficina de Turisme d'Alella engega un sorteig mensual a través del seu Facebook

Vés a: Vins i calçots, una molt bona parella

Vins i calçots, una molt bona parella

Des del celler Adernats es presenta la nova activitat "l'Origen de la calçotada"

Vés a: Albert Guinovart composa a ritme de Bàrbara Forès

Albert Guinovart composa a ritme de Bàrbara Forès

El pianista i els vins del celler de la Terra Alta protagonitzen el 'Vis à Vis' de dijous 29 de gener

Vés a: ​Agricultura aposta per l’increment de les exportacions de vi català

​Agricultura aposta per l’increment de les exportacions de vi català

S’expliquen les novetats en l'ajut de promoció de productes vinícoles en mercats de tercers països

Vés a: Coneixes el trepat?

Coneixes el trepat?

La DO Conca de Barberà explica la singularitat de la varietat

Vés a: ​Simfonova, el nou cicle d’òpera que brinda amb DO Catalunya

​Simfonova, el nou cicle d’òpera que brinda amb DO Catalunya

El 30 de gener s'inicien els espectacles creats i presentats per Marcel Gorgori

Vés a: La DO Alella entra a la universitat

La DO Alella entra a la universitat

La UB i l'ajuntament d'Alella signen un conveni de col·laboració per promoure el sector vitivinícola i creen la "sala Alella"

Vés a: Poda i calçotada a Vilarnau

Poda i calçotada a Vilarnau

Activitat per a grans i petits aquest dissabte 31 de gener

Vés a: Alta Alella aixeca el teló

Alta Alella aixeca el teló

31 de gener, nova representació d'«El Raïm Inquiet»

Vés a: Lax'n'Busto i l'essència del xarel·lo

Lax'n'Busto i l'essència del xarel·lo

Arrenca el cicle 'Born de Cançons' amb l'actuació del grup vendrellenc i un tast de vins de la DO Penedès

Vés a: Reducció dràstica del preu en origen dels vins de taula

Reducció dràstica del preu en origen dels vins de taula

Unió de Pagesos considera que no hi ha raons de mercat que justifiquin aquesta davallada

Vés a: Nogués, Pintor del Vino, al VINSEUM

Nogués, Pintor del Vino, al VINSEUM

El Museu vilafranquí acollirà l’edició facsímil en el 60è aniversari de la seva publicació

Vés a: Tot a punt pel 7è #VisÀVisTR3SC

Tot a punt pel 7è #VisÀVisTR3SC

Noves converses que mariden amb vins catalans al Museu Europeu d'Art Modern

Vés a: Calçotada entre vinyes

Calçotada entre vinyes

El celler Bouquet d'Alella organitza jornades enoturístiques per a gaudir en família o amics

Vés a: Terra Alta serà la DO convidada de la 164a Fira de la Candelera

Terra Alta serà la DO convidada de la 164a Fira de la Candelera

26 de gener a l'1 de febrer | Activitats de tast i maridatge durant la 35a edició de la Fira de Vins i Caves de Molins

Vés a: Activitats 2015 del bar de vins Disset Graus del Born

Activitats 2015 del bar de vins Disset Graus del Born

Un mes de gener ple de tastos guiats i maridatges amb vins catalans a Ciutat Vella de Barcelona

Vés a: Un balsàmic terraltí

Un balsàmic terraltí

El celler Cal Menescal ofereix un vinagre que passa 4 anys en bóta de roure

Vés a: Concactiva organitza un curs d'elaborador de vins i licors

Concactiva organitza un curs d'elaborador de vins i licors

El programa està subevncionat pel SOC i el Fons Social Europeu

Vés a: Sabadell ja comercialitza el seu vi

Sabadell ja comercialitza el seu vi

Es comercialitzen les primeres ampolles del producte que elabora la Cooperativa L'Olivera

Vés a: Nova App de la DOQ Priorat per a dispositius i tauletes mòbils

Nova App de la DOQ Priorat per a dispositius i tauletes mòbils

Un sistema de geolocalització permet a l'usuari cercar els cellers en funció de la seva ubicació

Vés a: ​Porrera torna a enamorar amb l'espot de Les Cousins

​Porrera torna a enamorar amb l'espot de Les Cousins

El celler desitja unes bones festes amb aquest vídeo promocional realitzat per la productora Filmeasy

Vés a: Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Tot i ser un gran productor de caves, l'Heretat Segura Viudas també fa petites produccions molt especials com aquesta

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Agenda

» Divendres, 30 de gener

Simfonova amb Marcel Gorgori a Sant Cugat
 Teatre Auditori de Sant Cugat

» 31 de gener / 1 de febrer

80º aniversari Cal Feru
 Sant Sadurní d'Anoia

» Dissabte, 31 de gener

Poda i calçotada a Vilarnau
 Caves Vilarnau. Ctra. D'Espiells km 1,4 Finca Can Petit. Sant Sadurdi D'Anoia

» Divendres, 20 de febrer

Jornada "La varietat garnatxa negra"
 Vitec
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Vés a: El rei negre i els patges d'honor

El rei negre i els patges d'honor

Els millors vins negres de Catalunya segons els Premis Vinari 2014 destaquen per una excel·lent relació qualitat-preu

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

El director dels Premis Vinari destaca la incorporació dels vermuts al certamen

Vés a: ​Neix Cava TV, un canal de vídeos exclusiu per als escumosos

​Neix Cava TV, un canal de vídeos exclusiu per als escumosos

Anna Wallner llança el nou canal a youtube amb vocació de compartir i descobrir la realitat dels elaboradors de cava del Penedès

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

El vi català, des de forachs
Vés a: Ray O'Connor: «La diversitat és la clau de l'èxit, i Catalunya en té»

Ray O'Connor: «La diversitat és la clau de l'èxit, i Catalunya en té»

El director de vins de Naked Wines considera el territori català com "una joia com a regió vinícola" | L'empresa es dedica a la venda online de vins al mercat britànic

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal