Vés a: Foresta Sumoll 2012: joc d'equilibris

Foresta Sumoll 2012: joc d'equilibris

Autòcton i forà, aspror i vellut, llaminadura i frescor: extrems que es compensen

Vés a: Rutes de vi per les trinxeres

Rutes de vi per les trinxeres

L'empresa 'Terra Enllà' organitza noves sortides per indrets que van patir la Batalla de l'Ebre

Vés a: El Cava Premium i l'alta gastronomia triomfen a Londres

El Cava Premium i l'alta gastronomia triomfen a Londres

El 'London Cava Experience' aplega 27 Masters of Wine i premsa especialitzada

Vés a: Esmorzars de forquilla, ganivet, vi català i negocis al Priorat

Esmorzars de forquilla, ganivet, vi català i negocis al Priorat

Nou programa de conferències Slow Business a l’Hotel Hostal Sport per conèixer iniciatives empresarials líders al voltant d’una taula

Vés a: Jordi Llavina presenta «La vinya i el vi a Catalunya» a l’Espluga de Francolí

Jordi Llavina presenta «La vinya i el vi a Catalunya» a l’Espluga de Francolí

El llibre repassa un segle d'història sobre el vi sense oblidar les vessants social, cultural i econòmica

Vés a: El tercer Magnífic és del Montsant

El tercer Magnífic és del Montsant

Nou capítol del projecte 7 Magnífics de l'equip tècnic de Torres, però independent de la casa mare

Vés a: «Ssssssshhhhhh», el vi del silenci

«Ssssssshhhhhh», el vi del silenci

Agrícola d'Ulldemolins actualitza la seva imatge i presenta una nova línia a base de varietats autòctones

Jornada sobre «Traves tècniques a l'exportació de vins» al Priorat

La sessió informativa es durà a terme el dijous 12 de març a la tarda | Compta amb el suport de les DO Montsant i DOQ Priorat

Vés a: Spur, les espurnes més pures de cava

Spur, les espurnes més pures de cava

Giró Ribot presenta el primer cava elaborat sense addició de sucres externs

Vés a: Chappó Daurat: per treure’s el barret

Chappó Daurat: per treure’s el barret

Un vermut que segueix la tradició elaboradora del Maresme que ja va generar admiració a l’Exposició Universal de Barcelona de 1888

Vés a: Gómez Conde:«Ara és un bon moment d’apropar el món del vermut»

Gómez Conde:«Ara és un bon moment d’apropar el món del vermut»

El sommelier del restaurant Sant Pau – Carme Ruscalleda se suma al jurat de tast professional dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans a Reus

Vés a: El Cocinero fiel se suma al jurat dels Premis Vinari dels Vermuts

El Cocinero fiel se suma al jurat dels Premis Vinari dels Vermuts

Txaber Allué, vídeo-blogger pioner en la difusió de receptes per internet, és un apassionat del vermut

Vés a: La revista «Time Out» Barcelona s'apunta a l'operació vermut

La revista «Time Out» Barcelona s'apunta a l'operació vermut

Els millors locals de Barcelona on fer el vermut amb música també s'emportaran un dels Premis Vinari

Vés a: S'inaugura l'exposició de les 'Postals del Penedès'

S'inaugura l'exposició de les "Postals del Penedès"

Dijous 5 de març | Mostra de paisatges vitivinícoles penedesencs al Casal del Tívoli de Vilafranca

Vés a: Bustos: «A l'hora de fer un vermut no tot són flors i violes»

Bustos: «A l'hora de fer un vermut no tot són flors i violes»

La xef i propietària del restaurant La Calèndula fa «cuina de paisatge» i formarà part del jurat dels Premis Vinari dels Vermuts Catalans

Vés a: El vermut protagonitza unes Jornades Gastronòmiques

El vermut protagonitza unes Jornades Gastronòmiques

Setze restaurants de la ciutat oferiran un menú basat en «La cuina del vermut de Reus»

Vés a: Amistat Negre 2012: màxima expressió de garnatxa negra

Amistat Negre 2012: màxima expressió de garnatxa negra

Si gairebé 17 graus d'alcohol us semblen massa, es que encara no heu tastat aquest vi nord-català

Vés a: Rapitenc, vermut del Delta de l’Ebre

Rapitenc, vermut del Delta de l’Ebre

La tradició de la zona ha popularitzat l’expressió 'fer un rapitenc' per a compartir tapa, vermut i sifó

Vés a: Joan Colomo, Maika Makovski i Toti Soler al Decanta 2015

Joan Colomo, Maika Makovski i Toti Soler al Decanta 2015

El cicle de música, vins i caves d’autor, tindrà lloc del 26 al 29 de març a Sant Sadurní d’Anoia

Vés a: «Sopar d'autor amb sommelier», la proposta de Qalidès i El Principal

«Sopar d'autor amb sommelier», la proposta de Qalidès i El Principal

Vetllada gastronòmica d'autor amb 7 vins de finca i el menú del xef Marçal Reinel per al proper 6 de març

Vés a: El vi, font de deliris, deia Plini el Vell

El vi, font de deliris, deia Plini el Vell

Es publica 'El llibre del vi' traduït al català per primera vegada

Vés a: Les similituds entre la regió vinícola més freda i la més càlida d'Europa

Les similituds entre la regió vinícola més freda i la més càlida d'Europa

Jordi Melendo i Armando Guerra expliquen en una «masterclass» a Monvínic les afinitats dels vins de Xerès i de la Xampanya francesa

Vés a: Eudald Massana Noya rep ​el segell SICTED de qualitat turística

Eudald Massana Noya rep ​el segell SICTED de qualitat turística

El distintiu està atorgat per l’Institut de Turisme i la Federació de Municipis i Províncies de l'Estat

Vés a: ​Vermouth Yzaguirre Rosat: perquè no tot és blanc o negre

​Vermouth Yzaguirre Rosat: perquè no tot és blanc o negre

Existeixen més vermuts tradicionals entre els estils secs i dolços

Vés a: ​Porrera homenatja les dones amb una col·lecció de rosats

​Porrera homenatja les dones amb una col·lecció de rosats

La Matilde 2014 és el primer vi que surt al mercat

Vés a: Tasta 11 anyades de Gneis

Tasta 11 anyades de Gneis

El celler Masia Serra ofereix un tast vertical del seu vi més emblemàtic

Vés a: El Museu de Badalona obre les portes a l’enoturisme

El Museu de Badalona obre les portes a l’enoturisme

El patrimoni històric de la ciutat s’ofereix com a recurs per als agents turístics | Lluís Tolosa presenta la Guia d’enoturisme d’Alella en un celler de més de 2.000 anys d’història

Vés a: El festival Vijazz prohibeix la venda de cava als seus estands

El festival Vijazz prohibeix la venda de cava als seus estands

La Confraria del Cava lamenta la mesura i confia en "reconduir" la situació

Vés a: ​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

​El mínim que necessites saber per «anar a fer el vermut» (II)

La recepta per elaborar un vermut tradicional segons els seus sabors, colors i estils

Vés a: 10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

10 joves vilafranquins aprenen l'ofici de viticultors

El Programa de Transició al Treball fa pràctiques en una vinya gestionada pel VINSEUM

Vés a: Lletres i vi d'Alella

Lletres i vi d'Alella

El cicle 'Biblioteques amb DO' fa parada aquest mes de març a entitats alellenques

Vés a: Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

Santa Coloma de Gramenet recupera el patrimoni vitícola

L’Ajuntament posa en marxa el projecte de recuperació de la vinya d’en Sabater

Vés a: Vi, formatge i homenatge a l'Olivera

Vi, formatge i homenatge a l'Olivera

Noves activitats al Museu Gastronòmic de BCN per a donar a conèixer els productes del país

Vés a: 5 medalles per Licors Portet al Concurs Internacional «Catavinum»

5 medalles per Licors Portet al Concurs Internacional «Catavinum»

La Ratafia dels Raiers obté per primer cop una Gran Medalla d'Or

Noves tendències en viticultura

ADV de Covides organitza una jornada tècnica de debat sobre el present i futur del sector

Vés a: Caves Nadal rep el màxim distintiu de qualitat turística

Caves Nadal rep el màxim distintiu de qualitat turística

El celler reforça el seu compromís amb els serveis enoturístics que ofereix

Vés a: La Ruta del Vi del Priorat guanya adeptes

La Ruta del Vi del Priorat guanya adeptes

Les visites de 2014 van augmentar un 6% respecte les de l'any anterior

Vés a: La ratafia Terrània, Premi Cactus a la Millor Innovació

La ratafia Terrània, Premi Cactus a la Millor Innovació

Els professionals del màrqueting de Girona en valoren "l'evolució feta en un producte tan tradicional"

Vés a: Vi català, una reivindicació històrica

Vi català, una reivindicació històrica

Nou llibre dels autors de la Guia de Vins de Catalunya

Vés a: Enoticket.com, enoturisme en un clic

Enoticket.com, enoturisme en un clic

Neix una plataforma per a la venda d’activitats turístiques i relacionades amb el vi català

Vés a: «Vins nus», la fira dels vins naturals

«Vins nus», la fira dels vins naturals

8 de març | Poblenou, de 10 a 20 hores

Vés a: Virolet 2014 d'Oriol Rossell

Virolet 2014 d'Oriol Rossell

La cinquena collita d'aquest xarel·lo arriba a les botigues especialitzades i restaurants

Vés a: Bardinet compra Mont Marçal

Bardinet compra Mont Marçal

Complementarà l'oferta de productes de l'elaboradora de licors

Vés a: ​Nova versió 2.0 de l’aplicació mòbil «MyOwnCorks»

​Nova versió 2.0 de l’aplicació mòbil «MyOwnCorks»

El cercador de vins per a dispositius iOS incorpora noves funcions

Vés a: Unió de Pagesos veu falta de transparència en el projecte de l'ACA

Unió de Pagesos veu falta de transparència en el projecte de l'ACA

UP alerta que el dany que es pot produir en les vinyes de més de 50 anys del Priorat i Montsant és irreparable

Vés a: En marxa el primer concurs d'articles sobre l'enoturisme

En marxa el primer concurs d'articles sobre l'enoturisme

Catadelvino convoca aquest certamen per difondre l'augment de l'enoturisme i les rutes de vins que s'estan experimentant en els darrers anys

Vés a: Josep M. Martí, nou vicepresident de la Federació de Confraries Bàquiques

Josep M. Martí, nou vicepresident de la Federació de Confraries Bàquiques

El secretari de la Confraria del Cava Sant Sadurní d'Anoia substitueix Manel Duran

Vés a: Tornen els «Sopars Maridats»

Tornen els «Sopars Maridats»

El 13 de febrer arrenca la tercera edició del cicle de gastronomia i vins amb DO Empordà

Vés a: Tallers d'iniciació al tast amb Joan Ametller

Tallers d'iniciació al tast amb Joan Ametller

El celler de la Morera inicia aquest dissabte jornades dinàmiques per a donar a conèixer els seus vins

Vés a: ​El Festival Vitis Vinifera posa data

​El Festival Vitis Vinifera posa data

La trobada vinícola organitzada per Cuvée3000 tindrà lloc el 23 de març al TNC

Vés a: Catalan Wine Landscapes, ruta del vi català per als estrangers

Catalan Wine Landscapes, ruta del vi català per als estrangers

El llibre, està escrit en anglès i és obra de l’il·lustrador Swasky

Vés a: ​Vols copes de la Festa de la Verema?

​Vols copes de la Festa de la Verema?

L'Oficina de Turisme d'Alella engega un sorteig mensual a través del seu Facebook

Vés a: Vins i calçots, una molt bona parella

Vins i calçots, una molt bona parella

Des del celler Adernats es presenta la nova activitat "l'Origen de la calçotada"

Vés a: Coneixes el trepat?

Coneixes el trepat?

La DO Conca de Barberà explica la singularitat de la varietat

Vés a: ​Simfonova, el nou cicle d’òpera que brinda amb DO Catalunya

​Simfonova, el nou cicle d’òpera que brinda amb DO Catalunya

El 30 de gener s'inicien els espectacles creats i presentats per Marcel Gorgori

Vés a: Calçotada entre vinyes

Calçotada entre vinyes

El celler Bouquet d'Alella organitza jornades enoturístiques per a gaudir en família o amics

Vés a: «Birding» a Segura Viudas

«Birding» a Segura Viudas

L'Heretat incorpora l'observació ornitològica a la seva oferta d'enoturisme

Vés a: Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

Torres presenta el seu primer vi amb DO Costers del Segre

'Purgatori' prové de la finca de L’Aranyó, a les Borges Blanques

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Premis Vinari dels Vermuts Catalans
Vés a: Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

Neix el concurs que premiarà els millors vermuts de Catalunya

La primera edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans tindrà lloc a Reus a l'abril de 2015

Agenda

» Diumenge, 8 de març

Saló de vins naturals a Poblenou
 Poblenou

» Dilluns 16 de març de 2015

Tast vertical a Masia Serra d'11 anyades de Gneis
 Masia Serra. Cantallops (Alt Empordà)

» Dilluns, 23 de març

8º Vitis Vinifera
 Auditori de Barcelona

» 26-29 de març

Decanta 2015
 Sant Sadurní d'Anoia

» 26-29 de març

Decanta 2015
 Sant Sadurní d'Anoia
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Catalunya arrasa a Garnatxes del Món

Els vins del Principat obtenen 22 medalles d'or, que sumades a les 29 dels vins nord-catalans, amfitrions a Perpinyà, representen dos terços de les 75 atorgades

Vés a: Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

Els vins catalans per primer cop superen els rioja a Catalunya

El vi procedent d'altres indrets elaboradors retrocedeix, però encara representa dos terços de les ampolles que es venen al mercat català

Vés a: Set raons per beure vi a diari

Set raons per beure vi a diari

Té components antioxidants i pot millorar la forma física de qui en fa un consum moderat

Vés a: Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

Carlos Latre «El món del vi s'ha de fer més fàcil, més jove i més alegre»

L'actor i imitador parla de vins a la secció “Parlem amb...” del web de la DO Catalunya

Vés a: Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

Pelegrín:«Als concursos veuen que els sommeliers catalans estem molt forts»

El sabadellenc és el Millor Sommelier de Catalunya 2014 i va guanyar la segona posició al campionat de l'Estat espanyol de 2014

Vés a: 8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

8 consells de David Seijas per tenir una bona carta de vins

El sommelier de la Fundació El Bulli i autor del llibre “Vins imbatibles: 150 vins entre 4 i 10 euros”, explica els punts imprescindibles per donar un bon servei

Vés a: Els Violets: del mite a la realitat

Els Violets: del mite a la realitat

Quin va ser el destí dels milions de litres de vi que van sortir del Priorat la primera meitat del segle passat?

Vés a: Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

Gruntowski: «l’enoturisme mira cap als petits cellers»

El director del portal especialitzat en turisme Wine Meccas explica els reptes que ha de vèncer l’enoturisme per ser un complement excepcional a les vacances

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal