Vés a: Xarel·lo i malvasia de Sitges pel nou Blanc Tradició 2013 de Can Feixes

Xarel·lo i malvasia de Sitges pel nou Blanc Tradició 2013 de Can Feixes

Un nou vi blanc de guarda al qual el celler pronostica una evolució favorable a l'ampolla en els propers 2 o 3 anys

Vés a: «Kit de Cata», per jugar i compartir experiències al voltant del vi

«Kit de Cata», per jugar i compartir experiències al voltant del vi

El 20 de desembre, Clara Isamat, sommelier i creadora del projecte, el presentarà a l’“All Those Food Market” de la Plaça Universitat

Vés a: Un centenar d'espais enoturístics maridats amb vins DO Alella

Un centenar d'espais enoturístics maridats amb vins DO Alella

Lluís Tolosa i Clara Antúnez publiquen una nova guia narrant el seu recorregut per la Catalunya vitivinícola

Vés a: Tannic: l'univers Freixenet desembarca a Barcelona

Tannic: l'univers Freixenet desembarca a Barcelona

Vins d’arreu del món i productes gourmet conviuen en aquest nou establiment

Vés a: Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

Premis Vinari dels Vins Catalans, reconegut com a concurs oficial

La Generalitat certifica que el certamen reuneix garanties d'imparcialitat i de competència tècnica i d'organització

Vés a: Milmanda 2012, la nova anyada de la icona de Torres

Milmanda 2012, la nova anyada de la icona de Torres

Amb una producció de 26.400 ampolles, el blanc de la Conca de Barberà surt al mercat per aquestes festes

Vés a: VINSEUM, únic català nominat a millor museu europeu 2015

VINSEUM, únic català nominat a millor museu europeu 2015

El nom del guanyador es desvetllarà del 13 al 16 de maig de 2015 a Glasgow

Vés a: El vermut solidari d’ATM, Lucia Caram i la Fundació Rosa Oriol

El vermut solidari d’ATM, Lucia Caram i la Fundació Rosa Oriol

20 de desembre | De 12 a 14h a les Caves ATM i al Petit Celler de Manresa

Vés a: Pere Olivella Galimany Brut 2012: un model honest

Pere Olivella Galimany Brut 2012: un model honest

Guardonat amb el Premi Vinari al Millor Escumós Jove, aquest cava demostra una llarga tradició familiar i l’alta qualitat dels viticultors de l’Alt Penedès

Vés a: Cospedal equipara el cava català amb «el vi escumós de Castella-la Manxa»

Cospedal equipara el cava català amb «el vi escumós de Castella-la Manxa»

"Per mi, la marca España som tots", assegura la secretària general del PP

Vés a: És corrupte regalar una caixa de vi?

És corrupte regalar una caixa de vi?

El baròmetre sobre la percepció de la corrupció a la societat catalana que elabora Antifrau distingeix quines conductes dels càrrecs públics són més reprovades pels ciutadans

Vés a: El «flashmob» d'Alta Alella per La Marató de TV3

El «flashmob» d'Alta Alella per La Marató de TV3

El diumenge 14 es va fer el ball dirigit de la versió "Strong enough" a benefici de les malalties del cor

Vés a: «10 bones raons per prendre's una copa de cava»

«10 bones raons per prendre's una copa de cava»

La Confraria del Cava ha creat una nova imatge on enumera els motius per consumir-lo

Vés a: El sector surer atorga els «Gla d'Or»

El sector surer atorga els «Gla d'Or»

Els guardonats han estat RECEVIN i ACEVIN, Luis Conde i Martí Boada

Vés a: Bombolles per a totes les ocasions

Bombolles per a totes les ocasions

Els millors escumosos dels Premis Vinari, una bona tria per aquestes festes de Nadal

Vés a: Sánchez Camacho es retrata amb el cava abans de  Nadal

Sánchez Camacho es retrata amb el cava abans de Nadal

La presidenta del PP català visita Canals Munné

Vés a: Castillo Perelada Garnatxa de l’Empordà: l'aroma de la tradició

Castillo Perelada Garnatxa de l’Empordà: l'aroma de la tradició

La recuperació d'una manera de fer que havia estat a punt de perdre's

Vés a: ​Josep Pelegrín, el segon “Millor Sommelier de l’Estat espanyol 2014”

​Josep Pelegrín, el segon “Millor Sommelier de l’Estat espanyol 2014”

La primera posició ha estat per Guillermo Cruz del restaurant basc Mugaritz i, la tercera, per Roberto Durán, del restaurant mallorquí Caballito de Mar

Vés a: Jornada formativa sobre poda sostenible a Vallformosa

Jornada formativa sobre poda sostenible a Vallformosa

L'activitat pretén adquirir i millorar les competències dels proveïdors de raïm del Grup

Vés a: Freixenet obre local a Barcelona

Freixenet obre local a Barcelona

Des de fa uns dies, Tannic ofereix la possibilitat de conèixer els vins dels 23 cellers que el grup vitivinícola penedesenc té a tres continents

Vés a: ​Neix General Prim 2013, el primer «homenot» de Vins del Sud

​Neix General Prim 2013, el primer «homenot» de Vins del Sud

Un Terra Alta que homenatja la figura carismàtica de Joan Prim i Prats en el 200 aniversari del seu naixement

Vés a: Codorníu i Freixenet al Top 10 d'«Effervescents du Monde»

Codorníu i Freixenet al Top 10 d'«Effervescents du Monde»

El concurs, que va tenir lloc els 19 i 20 de novembre a Dijon, és una de les competicions més importants del món on es distingeixen els millors vins escumosos

Vés a: Finca Ca n'Estella Gran Clot dels Oms Xarel·lo 2012: l’elegància femenina

Finca Ca n'Estella Gran Clot dels Oms Xarel·lo 2012: l’elegància femenina

Un blanc suau del Penedès que es presenta amb una renovada imatge més moderna i atractiva

Vés a: Sucarrats explica històries de vi a la Barcelona Gormanda

Sucarrats explica històries de vi a la Barcelona Gormanda

La DO Catalunya "Parla amb..." el director de la Revista Cuina


 
Vés a: Vins rosats: l'hàbit de l'excel·lència

Vins rosats: l'hàbit de l'excel·lència

El N. Sra. Portal 2013, un exemple de com la feina ben feta pot vèncer els prejudicis

Vés a: ​Decanter estrenarà el 2015 amb els millors vins de la mediterrània

​Decanter estrenarà el 2015 amb els millors vins de la mediterrània

El saló que organitza l'editorial britànica pel proper 7 de març, comptarà amb la presència de deu cellers de diferents DO catalanes i un seminari especialitzat en mostrar l'"elegància del Priorat"

Vés a: Gandesa, candidata a convertir-se Capital Mundial de les Garnatxes

Gandesa, candidata a convertir-se Capital Mundial de les Garnatxes

La Terra Alta avala la seva candidatura amb el suport d'institucions de la comarca i cellers elaboradors durant la visita dels organitzadors del Concurs

Vés a: ​CAT Negre 2012, el nou projecte de 10 Sentits

​CAT Negre 2012, el nou projecte de 10 Sentits

Dimarts 9 de desembre, es podrà tastar «avant premier» el nou vi d’aquest col·lectiu de deu enòlegs catalans al Disset Graus

Vés a: Codorníu presenta la seva campanya més global amb la mirada al món

Codorníu presenta la seva campanya més global amb la mirada al món

El xef Jordi Cruz i la dissenyadora Miriam Ponsa, ambaixadors de la marca, són les cares dels nous spots televisius

Vés a: El nou anunci de Freixenet brinda «pels pròxims 100 anys junts»

El nou anunci de Freixenet brinda «pels pròxims 100 anys junts»

L'anunci està protagonitzat per David Bisbal i María Valverde

Vés a: Falset Marçà a la ruta de les cooperatives d'Europa

Falset Marçà a la ruta de les cooperatives d'Europa

S'estrena el nou web de la Cooproute que inclou l'oferta enoturística de la Catedral del Vi

Vés a: L'Anna Blanc de Blancs s'estrena a la Barcelona Shopping Night

L'Anna Blanc de Blancs s'estrena a la Barcelona Shopping Night

La versió exclusiva del Cava de Codorníu és un reserva amb més de 15 mesos d’envelliment

Vés a: ​La Cursa dels Nassos destinarà fons pels discapacitats psíquics

​La Cursa dels Nassos destinarà fons pels discapacitats psíquics

La carrera popular tindrà llloc el diumenge 28 de desembre al País del Cava

Vés a: La guia de vins del supermercat destaca els vins catalans

La guia de vins del supermercat destaca els vins catalans

'Los supervinos 2015' ressalta 39 referències de les DO catalanes com a millors compres

Vés a: Lliuren la 4a beca Covides de la URV

Lliuren la 4a beca Covides de la URV

Pere Pons Mercader rebrà 1.800€ per estudiar a la Facultat d'Enologia de Bordeus

Vés a: Caves Nadal,  al Teatre Regina amb «Histèria Sagrada»

Caves Nadal, al Teatre Regina amb «Histèria Sagrada»

Entre el 5 de desembre i el 4 de gener, 25% de descompte presentant una placa del cava Salvatge Brut Rosé

Vés a: El món casteller ja té el seu propi vi

El món casteller ja té el seu propi vi

Es pot comprar per telèfon i per internet

Vés a: Priorat, Patrimoni de la Humanitat, al 2016?

Priorat, Patrimoni de la Humanitat, al 2016?

Les II Jornades del Territori van informar de l'estat del procés de la candidatura de la UNESCO

Vés a: Nova publicació sobre l'Empordà i la seva garnatxa dolça

Nova publicació sobre l'Empordà i la seva garnatxa dolça

El signen Lluís Tolosa, Joan C. Martín, Eduard Puig Vayreda, Simó Serra i Rafel Sabadí i està prologat pel sommelier Josep Roca

Vés a: Anna Roig i L'ombre de ton chien canta el nou anunci de la DO Penedès

Anna Roig i L'ombre de ton chien canta el nou anunci de la DO Penedès

La nova campanya de Nadal ja es pot veure per TV3 | Avui s'estrena a les televisions de La Xarxa de Comunicació Local

Vés a: ​Masdeu d’Scala Dei, el millor de la Guia de Vins de Catalunya 2015

​Masdeu d’Scala Dei, el millor de la Guia de Vins de Catalunya 2015

Torelló, Carles Andreu, Freixenet i Vinyes de Mas de l’Albà són reconeguts amb premis especials

Vés a: La Confraria del Cava recapta 40.839 euros per a beques menjador

La Confraria del Cava recapta 40.839 euros per a beques menjador

L’Obra Social “la Caixa” ha aportat la meitat de la xifra aconseguida en el Sopar Solidari del Cava

Vés a: ​Uvinum en català

​Uvinum en català

El portal online de vins ha estrenat aquesta setmana la versió .cat

Vés a: Tastos temàtics al Parc Vallès de Terrassa

Tastos temàtics al Parc Vallès de Terrassa

El sommelier Rafa Blanco dirigirà les sessions de cada diumenge fins al 21 de desembre

Vés a: Boig per tu 2013, el nou vi de Vinyes Domènech

Boig per tu 2013, el nou vi de Vinyes Domènech

Pep Sala va fer d'amfitrió de la presentació

Vés a: «Paratge Qualificat», el distintiu per donar empenta als Caves

«Paratge Qualificat», el distintiu per donar empenta als Caves

Es treballa en un esborrany d'aquesta nova classificació

Vés a: ​El Coravin arriba a Barcelona

​El Coravin arriba a Barcelona

Robert Parker l'ha qualificat de “l’invent més important dels últims 30 anys en el món del vi”

Vés a: Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Torre Galimany Gran Reserva 2010: L’art del cupatge

Tot i ser un gran productor de caves, l'Heretat Segura Viudas també fa petites produccions molt especials com aquesta

Vés a: Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Pluja de premis International Wine Guide per a Torres

Milmanda, Perpetual, Grans Muralles i Reserva Real aconsegueixen la màxima distinció | Cinc vins més de Torres són premiats amb la Medalla d’Or

Agenda

» 20 i 21 de desembre

Fira del Gall de Vilafranca i Mostra de productes de proximitat i vins DO Penedès Vilafranca del Penedès

» 20 i 21 de desembre

Cava i torrons al celler Jané Ventura
 Celler del Vendrell (Ctra. De Calafell, 2)

» Dissabte, 20 de desembre

El vermut solidari d’ATM, Sor Lucia Caram i la Fundació Rosa Oriol
 Caves ATM, el Petit Celler de Manresa

» Dissabte, 20 de desembre

El «Kit de Cata» a l'"All those food market"
 Plaça Universitat, Barcelona

» Diumenge, 21 de desembre

Tastos temàtics al Parc Vallès: Especial Torreblanca, DO Cava i DO Penedès
 Parc Vallès de Terrassa
Premis Vinari 2014
Vés a: Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

Premis Vinari 2014: Els vins de la Terra Alta es cobreixen d'or

El Gran Vinari d’Or és per al Mil·lennium 2011 del Celler Xavier Clua. Josep Lluís Pérez Verdú, guardonat amb el premi Monvínic

Vés a: Mil·lennium 2011: l'or negre català

Mil·lennium 2011: l'or negre català

El vi negre del celler Clua ha guanyat el Gran Vinari d'Or, el guardó al vi més ben puntuat entre els gairebé 800 inscrit al gran concurs dels vins catalans

Premis Vinari 2014
Vés a: Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

Josep Ll. Pérez: «El món ja reconeix que a Catalunya hi ha molt bons vins, de gran qualitat i personalitat»

El guanyador del Premí Monvínic a la trajectòria personal destaca la feina de les noves generacions i la bona reputació que estan assolint els vins catalans

Destaquem
Vés a: Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Llista Parker completa dels vins catalans 2013-2014

Els més de 700 vins catalans que ha tastat i puntuat Luis Gutiérrez, ordenats per puntuació i amb les estadístiques per denominacions d'origen

Vés a: Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

Francesc Homs: «No per militància, sinó per sentit comú, demanem vins catalans al restaurant»

El conseller de Presidència destaca els valors que representa el vi i que són propis del país, com la “qualitat, la feina ben feta i l'esforç”

Vés a: Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

Joan Nebot: «Encara no hem consolidat el consum de vi català»

El director dels Premis Vinari destaca la incorporació dels vermuts al certamen

Vés a: Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

Antoni Cantos: «Si el consumidor vol vins catalans, els ha d'exigir»

El president de l'Associació Catalana d'Enòlegs considera que la primera edició dels Premis Vinari va representar un salt qualitatiu en la valoració dels nostres vins per part dels comsumidors

Vés a: Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

Roldán: «No responsabilitzem només els restauradors de la poca presència de vi català a les cartes»

El president de l'Associació Catalana de Sommeliers reconeix que durant molt de temps "ens hem envoltat d'un esnobisme que no es permetia dir el que veritablement sentíem"

Reportatge
Vés a: Andorra té una altra cara per descobrir: els vins de les Valls

Andorra té una altra cara per descobrir: els vins de les Valls

La Trobada de Microproductors de vins vol promocionar un altre atractiu turístic del país: la gastronomia i els productes locals

Vés a: El «Gordo» brinda amb «champagne»

El «Gordo» brinda amb «champagne»

A l'anunci de 'Lotería de Navidad' d'enguany els premiats ho celebren amb ampolles d'escumós francès

Grup Vinari

Editor: Salvador Cot (salvadorcot@naciodigital.cat)
Adjunt a l'editor: Vicent Sanchis (vsanchis@avui.cat)
Directora financera: Anna Murgadas (finances@vadevi.cat)
Màrqueting i comunicació: Eva Vicens (evicens@vadevi.cat)

Vadevi.cat

Director: Joan Nebot (jnebot@vadevi.cat)
Coordinadora: Ester Bachs (ebachs@vadevi.cat)
Col·laboradors: Jordi Palmer, Lluís Montserrat, Àngel Garcia Petit, Leandre Romeu, Ruth Troyano, Josep Saperes i Lluís Tolosa
Correu electrònic: redaccio@vadevi.cat
Telèfon: +(34) 637 781 133
Adreça: Passeig de Gràcia 26, 4t 2a. 08007 Barcelona
Avís legal